Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

  Survivor - Ποιός κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί;


  Με δεδομένο ότι οι Διάσημοι είναι μόνο τρεις, θα πρέπει και οι Μαχητές να επιλέξουν αντίστοιχα μόνο τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακή βλέπουμε να αγωνίζονται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζη..
  Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένουν εκτός. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό θα «κοστίσει» στους Μαχητές. Σύμφωνα με τις διαρροές -τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημες πληροφορίες- το έπαθλο φαγητού θα το κερδίσουν οι Διάσημοι.
  Μετά την 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, σύμφωνα με τις διαρροές. Με αυτό τον τρόπο, ο Ντάνος εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Δεύτερος, σε ελάχιστη απόσταση ακολουθεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι δυο τους συγκεντρώνουν μαζί σαρωτικό ποσοστό που ξεπερνά το 75%. Οι υπόλοιποι παίκτες μοιράζονται ποσοστό μικρότερο του 24%. Ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται στο τέλος της λίστας.
  Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ, αν θέλουν να πάρουν μέρος στον ημιτελικό θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Survivor - Ποιός κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί; Rating: 5 Reviewed By: Press- gr