GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tommy Hilfiger: Στρατηγική συνεργασία με τους βραβευμένους με Grammy Chainsmokers

Παγκόσμιοι πρεσβευτές της φίρμας για τα ανδρικά ενδύματα Η εταιρεία έτοιμων ενδυμάτων, Tommy Hilfiger, ανακοίνωσε τη στρατ...


Παγκόσμιοι πρεσβευτές της φίρμας για τα ανδρικά ενδύματα

Η εταιρεία έτοιμων ενδυμάτων, Tommy Hilfiger, ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με τους Chainsmokers, οι οποίοι θα είναι Παγκόσμιοι Brand Ambassadors για τα ανδρικά ρούχα Tommy Hilfiger.

Οι Chainsmokers είναι ένα Αμερικανό δίδυμο DJ/παραγωγών που αποτελείται από τον Andrew Taggart και τον Alex Pall. To EDM-pop duo[1] πέτυχε μια σημαντική επιτυχία το 2014 με το τραγούδι τους "#Selfie", το οποίο ήταν στο τοπ είκοσι εννέα σε πάρα πολλές χώρες.

Ξεκινώντας από το Φθινόπωρο 2017, το δίδυμο των Chainsmokers θα εμφανιστούν ως παγκόσμιοι πρεσβευτές της μάρκας για τα ανδρικά ενδύματα Tommy Hilfiger.

Θα εμφανίζονται ως οι παγκόσμιες πρεσβευτές της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Edition Hilfiger, καθώς και των αθλητικών ειδών Tommy Hilfiger.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αμερικανική εταιρεία ενδυμάτων, το βραβευμένο με Grammy δίδυμο φέρνει μια μοντέρνα, νεανική πινελιά στην κληρονομία της μάρκας που ξεπερνάει τα 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση