GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ! Γραβάτα με... φαλλικά σύμβολα στο twitter του Καμμένου

George Athanatios Tsoukaladakis ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν είναι τρολλάρισμα. Ο υπουργός άμυνας της χώρας ανέβασε γραβάτα με φούτσες. Είναι το αυθ...

George Athanatios Tsoukaladakis

ΠΡΟΣΟΧΗ.
Δεν είναι τρολλάρισμα.
Ο υπουργός άμυνας της χώρας ανέβασε γραβάτα με φούτσες.
Είναι το αυθεντικό του ακάουντ.
Ντρέπομαι λυπάμαι και οργίζομαι.
Αυτός ο τύπος είναι υπεύθυνος για την άμυνα της Ελλάδας.
(Συμφωνώ βέβαια στο ότι πήραμε ακριβώς το περιεχόμενο της γραβάτας).

Cristi Tsirtsikou Μήπως είναι η γραβάτα που θα φορέσει ο Αlex εν όψη της συμφωνίας????
θεοδωρος Σιδερης Λάθος σας....η γραβατα είναι αυτη που θα φορέσει ο Τσιπρας μετα την μεγάλη του επιτυχία.

-----------------
Ταχύτατα εξαπλώθηκαν στα social media screenshots από ακατάλληλο tweet από τον λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις μετά το Eurogroup, το οποίο ο ίδιος έσπευσε να διαγράψει και στη συνέχεια να προβεί σε διευκρινίσεις, με νέο tweet.
Βεβαίως, εικόνες του tweet – με την εικόνα μιας γραβάτας με χαμογελαστά, καρτουνίστικα...πέη κάνουν ήδη τον γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..


2 σχόλια

  1. Είναι όπως λέμε: Πο...ες Μπλέ!
    Τώρα θα λέμε: ΓραβατόΠο...σες η Πολιτική του Αλέξη!

    Για πιστεύει κανείς ότι υπήρχε επιτυχία στην μάζωξη των Γκρουπόσκυλων;;;

    Αυτά ΌΛΑ είναι Πολιτικές από ... Πουτ...ρδάκια του μεγέθους της γραβάτας στο Twitter του ... Χαμμένου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικός Θρίαμβος για τον Ξετσίπωτο Τσίπρα η χθεσινή απόφαση του Eurogroup καθώς μετά από πολύμηνες διπλωματικές προσπάθειες εντός και εκτός Ελλάδος κατάφερε και επισημοποίησε δύο μέτρα για την Ελληνική οικονομία.
    Το ένα επιβάλει να έχουμε πρωτογεννή πλεονάσματα για πέντε χρόνια 3,5/100 δεσμεύοντας έτσι την επόμενη κυβέρνηση, που με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις δεν θα είναι δική του αλλά της Νέας Δημοκρατίας, να παίρνει επώδυνα μέτρα για τον λαό και καθιστώντας την έτσι αντιπαθητική με το καλημέρα.
    Όμως όταν μια κυβέρνηση είναι αντιπαθητική στον λαό σημαίνει κυρίως, ότι τον πιέζει οικονομικά, και αυτό είναι που επιδιώκει ο Ξετσίπωτος Τσίπρας, δεν τον ενδιαφέρει τι θα πάθει ο λαός, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Το δεύτερο που πέτυχε είναι το για 40 χρόνια πρωτογεννή πλεονάσματα γύρω στο 2/100 και πάνω….και ρωτώ ποιανής χώρας στον κόσμο ο κυβερνήτης, οι οικονομολόγοι, οι επιχειρηματίες μπορούν να εγγυηθούν μια τέτοια εξέλιξη?
    Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ
    Ώμος Ο Ξετσίπωτος Τσίπρας το εγγυάται, και το υπογράφει……για ένα μόνο λόγο, να εντυπωσιάσει τους χαχόλους, εμάς, γιατί έτσι μας βλέπει, και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο αφού κατάφερε και τον κάναμε πρωθυπουργό…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση