Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

  Γεννηματά: 140.000 συνταξιούχοι περιμένουν ως και 2,5 χρόνια για να υπολογισθεί η σύνταξή τους


  "140.000 συνταξιούχοι περιμένουν ως και 2,5 χρόνια για να υπολογισθεί η σύνταξή τους, η οποία μετά την εφαρμογή του Νόμου Κατρούγκαλου είναι και σημαντικά μειωμένη" τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

  Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεννηματά:

  "Είναι θλιβερή η κατάσταση, στην οποία η ανικανότητα και οι σκοπιμότητες της Κυβέρνησης καταδικάζουν τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

  Χωρίς οργανόγραμμα, χωρίς ενιαίο κανονισμό Ασφάλισης και Παροχών, με τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, ο Οργανισμός αδυνατεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του.

  Όπως δυστυχώς είχαμε προβλέψει.

  Αλλά 140.000 συνταξιούχοι περιμένουν ως και 2,5 χρόνια για να υπολογισθεί η σύνταξή τους, η οποία μετά την εφαρμογή του Ν. Κατρούγκαλου είναι και σημαντικά μειωμένη.

  Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί.

  Είναι ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύσεις στα μεγάλα αυτά προβλήματα, που υπονομεύουν τον θεσμό της Κοινωνικής Ασφάλισης και το μέλλον της χώρας".

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Γεννηματά: 140.000 συνταξιούχοι περιμένουν ως και 2,5 χρόνια για να υπολογισθεί η σύνταξή τους Rating: 5 Reviewed By: Press- gr