GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Να απαντήσουν οι 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο παραλήρημα του κ. Καμμένου

Για «παραλήρημα» του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο το Ποτάμι, ενώ απευθυνόμενο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «ως πότε θα σκύβουν το κ...


Για «παραλήρημα» του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο το Ποτάμι, ενώ απευθυνόμενο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «ως πότε θα σκύβουν το κεφάλι και ποιες άλλες θέσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη για να μη τους θυμώσει ο υπουργός τους».

«Ο νταραβεριτζής των off shore, μεσολαβητής των ισοβιτών, συνεταίρος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να παραληρεί και τολμάει μάλιστα να μιλάει περί διαπλοκής. Τον αφήνουμε στη φαιδρότητά του. Ζητάμε όμως από τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή απάντηση: Συμφωνούν με τις απόψεις του ακροδεξιού ψεκασμένου κ. Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων; Ως πότε θα σκύβουν το κεφάλι και ποιες άλλες θέσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη για να μη τους θυμώσει ο υπουργός τους;» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

« Έχει τόσο θράσος ο κ. Καμμένος να μιλά για τον Παπαντωνίου όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε στη Βουλή τους λογαριασμούς του και όταν το Ποτάμι ψήφισε στη Βουλή να συνεχιστεί η έρευνα, τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν να σταματήσει. Το θράσος δεν έχει όρια» τονίζει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση