GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτές περιγραφές για τον φόνο στη Ζάκυνθο: Ο Μπακάρι δέχθηκε 19 κλωτσιές στο κεφάλι

Δεκαεννιά κλωτσιές στο κεφάλι δέχτηκε ο άτυχος Μπακάρι Χέντερσον, τον οποίο οι δράστες μετέτρεψαν σε «μπάλα ποδοσφαίρου», καθώς τα περι...


Δεκαεννιά κλωτσιές στο κεφάλι δέχτηκε ο άτυχος Μπακάρι Χέντερσον, τον οποίο οι δράστες μετέτρεψαν σε «μπάλα ποδοσφαίρου», καθώς τα περισσότερα χτυπήματα στον αυχένα ήταν σαν να «εκτελούσαν πέναλτι», ενώ στο 2ο-3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει.
Αυτές οι φρικτές περιγραφές περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» και προκύπτουν από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που δημοσιεύει η εφημερίδα, μεταξύ άλλων της κοπέλας από τη Σερβία, που αποτέλεσε την αρχική αφορμή για τη συμπλοκή που είχε τραγική κατάληξη.
Η 21χρονη από τη Σερβία, που διασκέδαζε με τους τρεις Αμερικανούς, ανάμεσά τους και το θύμα, με τη βοήθεια μεταφραστή κατέθεσε στους αστυνομικούς:
«Στις 7-7-2017 και ώρα 2:30 πήγα με άλλους ομοεθνείς στο μπαρ... όπου εκεί γνώρισα τρεις Αμερικανούς και πίναμε ποτό μαζί, εκ των οποίων ο ένας από τους τρεις ήταν μελαψός, των οποίων τα ονόματα όμως δεν γνωρίζω. Κατά τις 3:00 μου έπεσε ένα ποτήρι στο έδαφος και έσκυψα να το πιάσω. Όταν σηκώθηκα, είδα ένα άτομο σερβικής υπηκοότητας να σπρώχνει το μελαψό άτομο της παρέας μου και εκείνος τον χτύπησε με γροθιά. Στη συνέχεια ο μελαψός άνδρας πήρε ένα μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας περίπου τριάντα άτομα Σέρβοι, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τους Αμερικανούς.
Ύστερα είδα τους Αμερικανούς να τρέχουν και τα άτομα από τη Σερβία να τους ακολουθούν. Εγώ δεν τους ακολούθησα, γιατί με είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά μου να τους χωρίσω. Ύστερα από 5 λεπτά περπάτησα προς το μέρος όπου έτρεχαν και είδα τον μελαψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στον δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αμίρ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος στο μαγαζί, με είδε που ήμουν χτυπημένη, με ρώτησε ποιος μου το είχε κάνει, του είπα πως δεν γνωρίζω και αυτός έφυγε από το μαγαζί και πήγε προς το μέρος όπου έτρεχαν οι άλλοι».
Σε ερώτηση των αστυνομικών απάντησε ότι έβλεπε για πρώτη φορά τους Σέρβους που επιτέθηκαν στον Μπακαρί και δεν τους θυμάται γιατί είχε πιει και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.
Στη συνέχεια, αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες του θύματος, του 33χρονου Σέρβου με το βρετανικό διαβατήριο και του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν, τους οποίους αναγνώρισε.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί εννιά άτομα, από τους οποίους οι επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

1 σχόλιο

  1. Στα μπουντρούμια όλοι τους! Τα βίντεο είναι η απόδειξη!

    Σε περίπτωση που την κάνουν όλοι με ... ελαφρά πηδηματάκια στην ελλάδα θα γίνεται του ... Τέξας! Μην ακούσουμε "είχαν κατανάλωση αλκοόλ και δεν ξέρανε τι κάναν"! Διότι πίνω 2 μπουκάλια ούζο και σκοτώνο όποιον δεν γουστάρω!!!

    Όλοι οι συμμετέχοντες τουλάχιστον 10 χρόνια στα μπουντρούμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση