GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες από τη νυχτερινή επιχείρηση μεταφοράς 45χρονου ασθενούς με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού - ΒΙΝΤΕΟ

Επιχείρηση με τη συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος, του Πολεμικού Ναυτικού και του ΕΚΑΒ στήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη μεταφορ...


Επιχείρηση με τη συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος, του Πολεμικού Ναυτικού και του ΕΚΑΒ στήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη μεταφορά ενός 45χρονου ναυτικού που έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, πέταξε πάνω από το φορτηγό πλοίο "KARLA A" σημαίας Τουρκίας, το οποίο έπλεε 57 ν.μ. δυτικά-νοτιοδυτικά της Κρήτης, από όπου και παρέλαβε τον 45χρονο ναύκληρο, η κατάσταση της υγείας του οποίου έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο ναυτικός μεταφέρθηκε αρχικά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Χανίων, όπου και περίμενε σε πλήρη ετοιμότητα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο ασθενής διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση