GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέννησε πριν από μόλις 4 μήνες - Έτσι είναι το κορμί της σήμερα - ΦΩΤΟ

Κατάφερε να κρατήσει αρκετό καιρό καλά κρυμμένο το μυστικό της εγκυμοσύνης και γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα. Τώρα είναι η πρώτη φο...


Κατάφερε να κρατήσει αρκετό καιρό καλά κρυμμένο το μυστικό της εγκυμοσύνης και γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα. Τώρα είναι η πρώτη φορά που δείχνει, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό, το κορμί της.
Η ίδια, όπως άλλωστε λένε και φίλοι της από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, απολαμβάνει τις στιγμές στο πλάι του συντρόφου της και της μικρής της κόρης, που της έχει πάρει το μυαλό.
Τι και αν η διάσημη μαμά εργάζεται συνεχώς; Προσπαθεί να μοιράζει τον χρόνο της και αφιερώνει τον περισσότερο στη μικρούλα.
Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με λευκά εσώρουχα, δείχνοντάς μας την επίπεδη κοιλιά της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Είναι η δεύτερη φορά που η Irina Shayk δημοσιεύει ολόσωμη φωτογραφία της, μετά τη γέννηση της μικρούλας Lea De Seine. Η πρώτη φορά ήταν τον Απρίλιο, λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό.
Η ίδια με τον σύντροφό της Bradley Cooper, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η φίλη τους Diane von Furstenberg στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση