GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή ληστών σε εταιρεία στο Κολωνό - Άρπαξαν 500.000 ευρώ

Τη μεθοδολογία και τον τρόπο δράση της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων φαίνεται πως αντέγραψε συμμορία ληστών που εισέβαλε σήμερα τα ξημερ...


Τη μεθοδολογία και τον τρόπο δράση της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων φαίνεται πως αντέγραψε συμμορία ληστών που εισέβαλε σήμερα τα ξημερώματα σε εταιρεία στην οδό Σπύρου Πάτση στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξι άτομα, αφού πήδηξαν την περίφραξη της εταιρείας, ακινητοποίησαν τον φύλακα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κλαρκ, ώστε να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγό με το οποίο είχαν φτάσει στο σημείο. Μερικές ώρες αργότερα το φορτηγό βρέθηκε καμένο στον Ασπρόπυργο.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δήλωσε στους αστυνομικούς πως στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου βρίσκονταν 500.000 ευρώ σε μετρητά. Ήδη στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας με την αστυνομία να αναζητά τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση