GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ (και ...απέσυρε) ο Λ. Λαζόπουλος για τον θάνατο του Μ. Κυριακού!

Ο Μίνωας Κυριακού πέθανε σε ηλικία 75 χρονών. Σύγχυση προκλήθηκε όμως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αρχικά το altsantiri.gr του Λ....

Ο Μίνωας Κυριακού πέθανε σε ηλικία 75 χρονών. Σύγχυση προκλήθηκε όμως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αρχικά το altsantiri.gr του Λ. Λαζόπουλου έγραψε ότι "ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε δεξίωση και σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα κουφέτο του στάθηκε στον λαιμό και πνίγηκε". 
Στη συνέχεια πάντως άλλαξε η ανάρτηση, αφαιρέθηκε το απόσπασμα αυτό και αντικαταστάθηκε από τη φράση ότι "υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό".

Ομως το Twitter, ήδη είχε αρχίσει να  οργιάζει με την πιθανολογούμενη αιτία θανάτου, αφού δεν είναι όντως συνηθισμένη! Ορισμένα ενδεικτικά:




Άλλη μία απόδειξη ότι οι γάμοι δεν μας πάνε ρε μαλάκες.
Πόσα ακόμα θύματα θα θρηνήσουμε για να φορέσετε ένα νυφικό πουτάνες 

1 σχόλιο

  1. Ρε χουντικέ Μαστοράκη όλοι οι φτωχοί ήταν φίλοι σου ήταν τελικά!! κάτι σαν την φουκαριάρα την σκουπιδιάρισας ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση