GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Η οικονομία έχει μπει πλέον σε μια φάση δυναμικής ανάπτυξης

«Η ελληνική οικονομία έχει μπει πλέον σε μια φάση δυναμικής ανάπτυξης», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφων...


«Η ελληνική οικονομία έχει μπει πλέον σε μια φάση δυναμικής ανάπτυξης», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha" και άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ, καταλογίζοντας της ότι βρίσκεται σε «αντιπολιτευτικό αμόκ», με αφορμή και την προσπάθεια της να δημιουργήσει την εικόνα ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, να δημιουργήσει την εικόνα αποσταθεροποίησης και κρίσης της Δημοκρατίας.
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι το να πιάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι από την κυβέρνηση, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να υπάρξουν επιπλέον δημοσιονομικές επιβαρύνσεις, νέες επιβαρύνσεις για τους πολίτες.
Τόνισε, ότι η έξοδος στις αγορές προχθές είναι το πρώτο βήμα μιας στρατηγικής της κυβέρνησης έως τον επόμενο Αύγουστο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την οριστική πρόσβαση της χώρας στις αγορές και την έξοδο από το πρόγραμμα.
Σημείωσε ότι «υπάρχει μεγάλη βελτίωση στα θεμελιώδη μεγέθη της ελληνικής οικονομίας», για να τονίσει ότι «αν δεν υπάρξει, που δεν θα υπάρξει, νέος δανεισμός από τον ΕSM, αυτό σημαίνει ότι η χώρα ανακτά σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κυριαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση