GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση αλιευτικού με ιστιοφόρο στην Πάτμο - Τέσσερις τραυματίες

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης αλιευτικού σκάφους με ιστιοφόρο, που σημειώθηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια π...


Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης αλιευτικού σκάφους με ιστιοφόρο, που σημειώθηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Πάτμου, στο Ακρωτήρι Γερανού, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν ελαφρά.

Σύμφωνα με τη λιμενική Αρχή Πάτμου, οι τέσσερις από τους τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας υπέστη κάταγμα στο χέρι, επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος «Γιάννης Μαρία» μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός μεταξύ των επτά επιβαινόντων (δύο Έλληνες, ένας Γάλλος και μία τετραμελής οικογένεια Ιταλών) του ιστιοφόρου «MR ICE» σημαίας Αγγλίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών εξήλθαν.

Από τη λιμενική Αρχή Πάτμου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι προσκόμισης των σχετικών βεβαιωτικών αξιοπλοΐας.

Πηγή:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση