GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση για τις καταστροφές στην Ερμού από τον Δήμο Αθηναίων και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για τις πρόσφατες καταστροφές που προκλήθηκαν σε περίπου 67 καταστήματα σε όλ...


Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για τις πρόσφατες καταστροφές που προκλήθηκαν σε περίπου 67 καταστήματα σε όλο το μήκος της οδού Ερμού, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου κατέθεσαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.
Ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι "η μήνυση για τις καταστροφές δεν αποτελεί μια απλή συμβολική κίνηση στήριξης στον εμπορικό κόσμο μιας πόλης που συνεχώς ανεβαίνει, αλλά ένα σαφές μήνυμα ότι η εξοικείωση με τη βία και η ανοχή στην ανομία συνιστούν σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα για τη δημοκρατία".
Από την πλευρά του ο κ. Καφούνης ανέφερε ότι είναι ευτυχής που ο σημαντικότερος παράγοντας της πόλης άκουσε την φωνή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου και υποσχέθηκε ότι ο αρχαιότερος σύλλογος της χώρας θα εξακολουθήσει να απαιτεί την εφαρμογή και στην Αθήνα, αυτών που σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή πόλη θεωρούνται αυτονόητα. Επιπλέον, ο Δήμος Αθηναίων και Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δημιουργούν μέτωπο εναντίον εκείνων που θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση και κατ’ επέκταση να γονατίσουν το κέντρο της πόλης και καλούν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση