GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΣΑΛΟΣ από τουρκικά δημοσιεύματα για μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

"Φωτιά" στον τουρκικό Τύπο από φερόμενες ως δηλώσεις του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, Μουσταφά Μουσταφά, για ...


"Φωτιά" στον τουρκικό Τύπο από φερόμενες ως δηλώσεις του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, Μουσταφά Μουσταφά, για την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Star" ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι η Ελλάδα δεν προχώρησε στην έκδοση των στρατιωτικών γιατί υπέκυψε στις πιέσεις του Βερολίνου προς τον Αλέξη Τσίπρα.
Η εφημερίδα εμφανίζει μάλιστα τον βουλευτή να λέει πως η Ελλάδα είναι "γερμανικό βιλαέτι" και γι' αυτό, όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης, η κυβέρνηση πίεσε τη δικαιοσύνη ώστε να πει "όχι" στην έκδοσή τους.
"Προϊόν επιστημονικής φαντασίας"
Όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο επικοινώνησε ο ΑΝΤ1 διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα και κάνει λόγο για δημοσίευμα - προϊόν επιστημονικής φαντασίας.
«Δεν έχω δώσει συνέντευξη στην εν λόγω εφημερίδα και είναι προϊόν φαντασίας» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Μουσταφά Μουσταφά.
Αν και η εφημερίδα θεωρείται μικρής εμβέλειας, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έκανε ταχύτατα, το γύρο του τουρκικού διαδικτύου και αναπαρήχθη από όλες σχεδόν τις φιλο-ερντογανικές εφημερίδες.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά έκανε σήμερα μια γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση