GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε μπαλκόνι από τον σεισμό στην Κρήτη

Έντονη ήταν η ανησυχία των κατοίκων της Κρήτης χθες το βράδυ, εξαιτίας του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το νησί. Στην περιοχή...


Έντονη ήταν η ανησυχία των κατοίκων της Κρήτης χθες το βράδυ, εξαιτίας του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το νησί.

Στην περιοχή του Συκολόγου στη Βιάννο, ο τοίχος από το μπαλκόνι μίας παλιάς και ακατοίκητης κατοικίας, δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Αυτή ήταν η πιο σημαντική ζημιά από τον σεισμό, λέει στο ekriti.gr ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ο οποίος χθες βράδυ, λίγα λεπτά μετά τον σεισμό, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, με τον δεύτερο να ρωτάει τον Δήμαρχο για τυχόν ζημιές στην περιοχή.

"Μου τηλεφώνησε ο υπουργός και με ρώτησε αν έχουμε υποστεί ζημιές και αν χρειαζόμαστε κάτι από τις υπηρεσίες του υπουργείου" αναφέρει ο κ. Μπαριτάκης και σχολίασε ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους ήταν αρκετοί, ενώ, ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι μικροζημιές έγιναν και σε σούπερ μάρκετ στην Ψαρή Φοράδα.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση