GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφεύχθηκε τραγωδία σε κολυμβητήριο στην Πάτρα: Αποκολλήθηκε τζαμαρία εν ώρα αγώνων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε ο δυνατός αέρας στο κλειστό κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ στην Πάτρα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Παν...


Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε ο δυνατός αέρας στο κλειστό κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ στην Πάτρα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Συγκεκριμένα, υποχώρησε μεγάλη τζαμαρία. Η μεγάλη κατασκευή με σίδερα και τζάμια, κατέρρευσε στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων, εκεί που βρίσκεται η βοηθητική πισίνα και γίνονται οι καταδύσεις.

Όπως ανέφερε στο tempo24.gr ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελάκης ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιο άτομο, ενώ υπέστησαν υλικές ζημιές μόνο δύο αυτοκίνητα, μιας και το κομμάτι που αποκολλήθηκε έπεσε πάνω στα οχήματα.
Όπως είπε ο κ. Κανελλάκης, λόγω της κακοκαιρίας, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα δυνατό ρεύμα αέρα που "χτύπησε" τις εγκαταστάσεις με συνέπεια να υποχωρήσει η μεγάλη τζαμαρία.
Το Πρωτάθλημα όπως μας ενημερώνει ο κ. Κανελλάκης διεξάγεται κανονικά, ενώ στο χώρο κλήθηκε και η Αστυνομία.
Δείτε τις φωτογραφίες από το tempo24.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση