GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της ΝΔ στον Τσίπρα: Κακόγουστη προπαγάνδα τα Αναπτυξιακά Συνέδρια

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια, από τα οποία το δεύτερο διοργανώνεται στη Λαμία, εξαπολύει...


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια, από τα οποία το δεύτερο διοργανώνεται στη Λαμία, εξαπολύει η ΝΔ.

"Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια. Στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Αντί για διάλογο - που δεν αντέχει - αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης" τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

"Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση