Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

  Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ποιες σκληρές δουλειές έχει κάνει στη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ


  Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο "E" o γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης.
  «Δουλεύω από 12 ετών, πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια», είπε ο κ. Παπαδάκης.
  «Πρώτη φορά διακοπές έκανα στα 30 μου, δεν ντράπηκα για καμία από τις σκληρές δουλειές που έκανα, αν και κάποιοι ντράπηκαν για μένα και έγραψαν και άσχημα σχόλια», συμπλήρωσε και αποκάλυψε: «Έχω σηκώσει στεφάνια σε κηδείες, έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω περάσει από πάρα πολλά εργοστάσια, δεν τη ντράπηκα και δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά».
  Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε και για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού.
  «Δεν ήθελα να εξωτερικεύσω τα εσωτερικά μου συναισθήματα για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Δεν ήταν η απώλεια του εργοδότη μου, ήταν η απώλεια ενός ανθρώπου που μου έφτιαξε τη ζωή και ξέρεις γιατί μου την έφτιαξε τη ζωή μου; Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου».
  Δείτε το βίντεο από το "Ε":
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2017, 10:42:00 μ.μ.

  Αι στο καλό βρήκαν πάλι!!! Της 50 καλοπληρωμένες πριμαντόνες της δημοσιογραφίας τον ΜΜΕ και μας τους παρουσιάζουν πως ΜΌΝΟ αυτοί εργάστηκαν στην ζωή τους..οι άλλοι 6-7 χιλιάδες δημοσιογράφοι που εργάζονται ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ δεν έχουν να πουν ΤΊΠΟΤΑ εκεί στο ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕμμψψψψψ που μπορεί να είναι και ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

  Item Reviewed: Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ποιες σκληρές δουλειές έχει κάνει στη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr