GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοδουλίδης: Απαιτείται σοβαρότητα, ψυχραιμία και λίγα λόγια

Απαιτείται σοβαρότητα, ψυχραιμία και λίγα λόγια. Παρακολουθούμε στενά τις ενέργειες της Τουρκίας, δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπ...


Απαιτείται σοβαρότητα, ψυχραιμία και λίγα λόγια. Παρακολουθούμε στενά τις ενέργειες της Τουρκίας, δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στις αντιδράσεις της Τουρκίας για την έναρξη των γεωτρήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τις ενέργειες της Τουρκίας, τονίζοντας πως οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας και η δραστηριότητα της πετρελαϊκής εταιρείας συνεχίζονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε ερώτηση για το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρός», απάντησε πως δεν φαίνεται να κατευθύνεται τελικά στον κόλπο της Μόρφου, προσθέτοντας ότι η κυπριακή κυβέρνηση παρακολουθεί τις ενέργειες του πλοίου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση