Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Φλέρταρε και με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο...

  Φλέρταρε και με Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ο Τσίπρας  
  Ο Τσίπρας και η συμμορία του είχαν βάλει στο μάτι τα ανενεργά χαρτονομίσματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ονομαστικής αξίας περίπου 16 δισεκατομμυρίων ευρώ που βρίσκονταν την άνοιξη του 2015 στο Νομισματοκοπείο.

  Κάθε κεντρική Τράπεζα της Ευρωζώνης έχει την ευθύνη εκτύπωσης κάποιων χαρτονομισμάτων για λογαριασμό της ΕΚΤ. Ένα μέρος εκτυπώνεται στο Χολαργό και μετά φεύγουν προς τη Φρανκφούρτη και μετά η ΕΚΤ τα μοιράζει στις 19 χώρες ανάλογα με τις ανάγκες του Ευρωσυστήματος. Στην Ελλάδα εκτυπώνονται κυρίως 5ευρα και 20ευρα.
  Tα χαρτονομίσματα αυτά μέχρι να πάνε στην Φρανκφούρτη είναι "ανενεργά", δηλαδή είναι άκυρα, καθώς τα serial numbers που έχουν δεν έχουν μπει στο σύστημα.

  Μαθαίνουμε λοιπόν τώρα από τον Βαρουφάκη, ότι όταν μπήκαν τα capital controls στα τέλη Ιουνίου του 2015, ο Βαρουφάκης ενημέρωσε τον Τσίπρα ότι στο Νομισματοκοπείο υπήρχαν 16 δισεκατομμύρια ευρώ της ΕΚΤ. Τότε, σύμφωνα με τον Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας διερωτήθηκε αν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να γεμίσουν τα ΑΤΜ, με τον τότε υπουργό Οικονομικών να προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό ότι η κατάσχεση αυτών των χρημάτων θα συνιστούσε κλοπή. «Όταν το παιδί μου πεθαίνει της πείνας κι εγώ δεν έχω μία, έχω το ηθικό δικαίωμα να κλέψω ένα κουτί γάλα. Δεν είναι μια παρόμοια κατάσταση αυτή που ζούμε;», φέρεται να αναρωτήθηκε ο Τσίπρας, σύμφωνα πάντα με τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Από πότε η κλοπή περιλαμβάνεται στο «οπλοστάσιο» της Αριστερας», είχε τότε αναρωτηθεί ο Βαρουφάκης που διακόπηκε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση «είχε κάθε δικαίωμα» να πάρει αυτά τα λεφτά και να δώσει τέλος στο μαρτύριο του κόσμου.

  Γελοίοι πλιατσικολόγοι
  Οι πανηλίθιοι και άσχετοι Τσίπρας και Σια νόμισαν ότι μπορούν να κάνουν και τους παραχαράκτες εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών. Δεν ήξεραν ή δεν έδωσαν σημασία στο γεγονός ότι αυτά τα χαρτονομίσματα έχουν συγκεκριμένα serial numbers, διότι κάθε χαρτονόμισμα έχει ένα συγκεκριμένο γράμμα ανάλογα με τη χώρα που το έχει θέσει σε κυκλοφορία. Τα χαρτονομίσματα που έχουν κυκλοφορήσει από την Ελλάδα έχουν το γράμμα 'Υ' στην αρχή.

  Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα γνώριζε αυτές τις σκέψεις του Τσίπρα και της συμμορίας του και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι είχε στείλει και τις απαραίτητες προειδοποιήσεις αρμοδίως. Μια πιθανή εξέλιξη θα ήταν το μπλοκάρισμα όλων των χαρτονομισμάτων που άρχιζαν με 'Υ' ως πιθανά πλαστών. Καταλαβαίνει κανείς τι θα γινόταν όχι μόνο στην Ελλάδα από μια τέτοια εξέλιξη.

  Δεν μπορώ να φανταστώ ως που θα έφτανε μια τέτοια εξωφρενική ιστορία αλλά κάπου πήρε το αυτί μου τη φράση 'υπάρχει και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο'
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 23 Ιουλ 2017, 5:46:00 μ.μ.

  Και όμως υπάρχει λύση να αφήσει απλήρωτους το ΚΡΑΤΟΣ για 15 μήνες ΟΛΟΥΣ τους δικαστές,και αν τολμήσουν να απεργήσουν ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ χωρίς ΝΑ μπορούν να διεκδικήσουν ΤΊΠΟΤΑ και χωρίς πολλά πολλά νομικά τερτίπια βάση της αποφάσεως που έβγαλαν..

  Κάποιοι νομίζουν ότι τους ανήκει η χώρα και κάνουν αυτά που κάνουν διοτι δεν υπάρχει μια δυναμική στον λαό να τους κόβει τον ΚΏΛΟ ..Ασχολούνται με βλακείες το τι είπε το 2015 ο Βαρουφακης τι ΘΑ έκανε ο Τσίπρας [που σήμερα τον κατηγορεί ο Αδωνις ως καλό μαθητή της τρόικας!!!!!!].. Είναι ΤΌΣΟ ηλίθιοι αυτοί που είναι μέσα στην βουλή ,βουλευτές και οι συνεργάτες τους, που απορώ τι στο καλό καθόμαστε στην Ελλάδα και κάνουμε..

  Διάβαζα έναν νόμο για τα αυθαίρετα το ν.4178 και τρελάθηκα, αυτός ο νόμος έχει καταλυτική ημερομηνία για ανέγερση αυθαίρετου το 2011 σε δυο κόλλες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την οικοδομή στην χώρα..

  Αν υπάρχει συμβόλαιο, η δικαστική απόφαση κατοχής γης προχωράς ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΑΣΙΚΉ ΈΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΧΏΡΟ, ΣΕ ΠΑΡΆΛΙΑ, ΡΈΜΑ Η ΠΟΤΑΜΌ,Η ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΩΡΟΣ .. και αφού βάλεις τα ένσημα ΒΆΣΗ μέτρησης , η να έχεις πλήρωση η θα πληρώσεις το ανάλογο ΦΠΑ,ΕΝΦΙΑ, μια στατική μελέτη μην σκοτωθείς αν κάνει κανένα σεισμό...

  Αν είναι μισοτελειωμένη η οικοδομή θα έχεις περιθώριο να την τελείωσης σε ΠΈΝΤΕ ΧΡΟΝΙΆ και μετά να μπουν κλιμακωτά πρόστιμα ΑΝΤΊ αυτού το ΠΆΝΕ από παράταση σε παράταση και με εξοντωτικά πρόστιμα γιατί καυλώνει εύκολα το ΣτΕ στην Ελλάδα η κυβέρνηση γράφει νόμους και τους σβήνει το ΣτΕ...ΚΑΙ η Ελλάδα παραμένει ΈΝΑ ΚΟΥΦΆΡΙ...

  Μέτρησα 180 επαγγέλματα που θα ξεκινούσαν αμέσως να προσφέρουν εργασία από τα εκατομμύρια αυθαίρετα και ασφαλιστικά έσοδα .. ΆΛΛΑ το ΣτΕ φρενάρει τα ΠΆΝΤΑ νομίζουν ότι έτσι θα φέρουν τον Μητσοτάκη !!!

  Οι δικαστές μας δεν είναι ΔΕΞΙΟΊ είναι ΚΆΡΑΔΕΞΙΟΊ και η κυβέρνηση δεν έχει την εξουσία πέρα από το Μαξίμου.. Η δημόσια διοίκηση όσο και να την κατηγορούν ότι φτιάχνει κομματικό στρατό με ποιους με τους συμβασιούχος;;; ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΌΝΙΜΟΙ ΆΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ευθύνη αυτής της αδύναμης κυβέρνησης ΠΟΥ δεν τολμά να ψάξει τα πόθεν έσχες τους, να τους τα κατάσχει, και να τους απόλυση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΎΝΤΑΞΗ.

  Item Reviewed: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Φλέρταρε και με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm