GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θοδωρής Κυριακού: Ο Μίνως Κυριακού ήταν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ

Με φωνή που τρέμει υπό το βάρος της απώλειας του πιο στενού του ανθρώπου, αυτού που ήταν μια ζωή μπροστά, ύστερα στο πλευρό και ύστερα &...


Με φωνή που τρέμει υπό το βάρος της απώλειας του πιο στενού του ανθρώπου, αυτού που ήταν μια ζωή μπροστά, ύστερα στο πλευρό και ύστερα "μια ιδέα" πίσω από τα βήματα του στο διάβα της ζωής, αλλά και στην πορεία του στον κόσμο των επιχειρήσεων, ο Θοδωρής Κυριακού αποχαιρέτησε τον Μίνωα Κυριακού.

Δίπλα του τα αδέλφια του Ξενοφών και Αθηνά, που "μιλούσαν" κι αυτά με το στόμα του αδελφού τους, λέγοντας το δικό τους "αντίο" στον πατέρα που λάτρευαν και θα λατρεύουν, όπως είπαν.

Με φωνή που "τσάκισε" είπε αυτό που ο Μίνως Κυριακού ζητούσε πάντοτε να ακούει από τα παιδιά του, ότι τον αγαπούν. Όπως είπε όχι μια, αλλά πολλές φορές ο Θοδωρής Κυριακού "για εμάς ήταν και είναι ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, ένας υπέροχος πατέρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση