GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης

"Μια ημέρα πριν την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με μια ιστορική ανακοίνωση κατα...


"Μια ημέρα πριν την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με μια ιστορική ανακοίνωση καταγγέλλει ευθέως την Κυβέρνηση για το σύνολο των παρεμβάσεων και επιθέσεων στη Δικαιοσύνη, που στοχεύουν στην πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της" τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

"Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους Έλληνες πολίτες. Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο" προσθέτει.

"Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ικανή να προστατέψει τους πολίτες και να αποδώσει το δίκαιο. Ο κ. Τσίπρας, έστω και τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσει τις βαριές του ευθύνες και να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης" καταλήγει η ΝΔ.

2 σχόλια

  1. Η διαδρομή προς το σφαγείο.

    - Ουσιαστική κατάλυση του Συντάγματος. (Δανειακή σύμβαση).

    - Αποσυντονισμός της καθημερινότητας του πολίτη, με νόμους υποτέλειας και περιορισμούς (μνημόνια).

    - Αλλαγή του στάτους διαβίωσης.

    - Ενστικτώδης και μόνο, αντίδραση της πλειοψηφίας των πολιτών στο σοκ, ανοργάνωτα λόγω αδυναμίας συνειδητοποίησης των ξαφνικών μεταβολών.

    - Βίαιη καταστολή και μοιρολατρική αποδοχή της πλειοψηφίας του λαού, πιστεύοντας ότι «δεν μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση».

    - Εσωτερίκευση αυτής της αδυναμίας και διατάραξη της ψυχικής του ισορροπίας. Οι περισσότεροι εξωτερικά συμπεριφέρονται με λογικές προ μνημονίων. (Όπως αντιλαμβάνονται την κανονικότητα).

    - Φτωχοποίηση και λεηλασία της περιουσίας και του εισοδήματος του λαού.(ΕΕΤΗΔΕ, ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις ΦΠΑ, νέοι φόροι, πλειστηριασμοί κατοικιών, κατασχέσεις, κλπ)
    Οι δύο στους τρεις Έλληνες είναι κατά το κατοχικό καθεστώς παράνομοι με βάση τα χρέη τους.

    - Εξόντωση και γενοκτονία των αδυνάτων, μέσα από την στέρηση πρόσβασης στην υγεία και την δυνατότητα εργασίας και εισοδήματος για την στοιχειώδη επιβίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.

    - Αποκοπή του πιο δυναμικού και παραγωγικού κομματιού του λαού, οδηγώντας σε μαζική μετανάστευση τη νέα γενιά.

    - Δημιουργία διάσπαρτων στρατοπέδων συγκέντρωσης και βίαιη κράτηση χιλιάδων απελπισμένων ανθρώπων κυνηγημένων από τη φτώχεια και τον πόλεμο στις πατρίδες τους, δημιουργώντας ανάμεσα τους αισθήματα αγανάκτησης, εχθρότητας και εύλογης τάσης προς εξέγερση απέναντι σε αυτόν που αντιλαμβάνονται ως δεσμοφύλακα τους.

    - Τρομοκρατία, αποπροσανατολισμός, προβατοποίηση και χειραγώγηση από τα ΜΜΕ και την πολιτική ηγεσία.

    Σ' όλον αυτόν τον κατήφορο είναι απολύτως συνένοχο το σύνολο του πολιτικού προσωπικού, όχι μόνο αυτό που κυβέρνησε και κυβερνά, αλλά και ΟΛΟ το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τους βουλευτές που παρέμεναν και παραμένουν σε αυτό το κοινοβούλιο νομιμοποιώντας το.

    Η κλεψύδρα αδειάζει.

    Το μόνο που ρισκάρουμε σε αυτό τον αγώνα, είναι αυτό που ήδη χάνουμε περιμένοντας.
    Αυτό που θα κερδίσουμε όμως, είναι το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.


    Η ένταξη στον ενωτικό αγώνα του λαού, είναι χρέος του καθενός μας.

    Στο κάτω κάτω αν είναι να χαθώ, ας χαθώ πολεμώντας για τις αξίες μου και τα ιδανικά μου.

    Όχι σαν επαίτης για λίγο οίκτο από τα αφεντικά μου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά ευτράπελα «ζήσαμε» οι Έλληνες τις τελευταίες ημέρες.

    Το λαϊκό προσκύνημα σε αμφιταλάντευση: Η Κρήτη τιμές επιδαψίλευσε μέχρι το χώμα στη σορό του Μητσοτάκη.

    Το Αγρίνιο τη γονυκλισία του αφειδώς να προσφέρει σ’ ένα κάστανο.

    Η Σκιάθος χειροθέτησε τον Ντάνο ως πρωτουργό ολκής.

    Η Κάρπαθος ευλόγησε ένα ΑΤΜ.

    Η Αθήνα γεύτηκε στιγμές απείρου κάλους, αφού οι πύλες του Προεδρικού Μεγάρου ανακοίνωσαν δημόσια την αλλαγή του ρόλου τους δια μέσω της υποδοχής του ζεύγους Ρουβά-Ζυγούλη, από τούδε και στο εξής ο Πρόεδρος θα ασχολείται μόνο με σοβαρά θέματα, όπως τα ευχολόγια στους νιόπαντρους. Τόσο στις θρησκευτικές στοές όσο και στο πελατειακό σύστημα, το χείλι των ιθυνόντων έτρεμε απ’ τη συγκίνηση για την εγκάρδια υποδοχή.

    Σε διάστημα οχτώ ετών κρίσης το δίπολο στη σκακιέρα της Πολιτικής δεν αμβλύνθηκε καθόλου. Οι Δεξιοί εφιστούν την προσοχή στους κινδύνους, που απορρέουν απ’ τους γάμους των ομοφυλοφίλων-την έλλειψη φορολόγησης-τις εκτρώσεις-το προνοιακό πλαίσιο-την οπλοαπαγόρευση.

    Στον αντίποδα η Αριστερά κρούει τον κώδωνα για τη μόλυνση-για την ισότητα των φύλων-τη δίκαιη φορολόγηση. Ένας τραγέλαφος πολιτισμικής αντίταξης με πρόθεση, που δεν δύναται ωστόσο να στείλει κανένα μήνυμα απ’ τις κάλπες, αφού οι ιδεολογίες παραμένουν ιδεατά υπαρκτές και οι εκλογές έχουν απλώς αναχθεί σε «σπαρταριστό περιστατικό».

    Ο Τσαρλς Φέργκισον στο βιβλίο του «Η μεγάλη κομπίνα» αναφέρει «Στις 27 Νοεμβρίου 2011, το πρακτορείο Bloomberg News ανακοίνωσε ότι χάρη σε καταγγελίες με βάση τον Νόμο περί Ελευθερίας Διακίνησης Πληροφοριών, είχε διαπιστώσει ότι στη διάρκεια της κρίσης, η δανειακή βοήθεια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας προς τις μεγαλύτερες Τράπεζες ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ το προβλεπόμενο. Η FED είχε κρατήσει την πληροφορία κρυφή.

    Οι εκτιμήσεις της βοήθειας υπολόγιζαν το ποσό αρωγής σε 2-3 δις. Όταν το Bloomberg ωστόσο πήρε τα έγγραφα στα χέρια του διαπίστωσε πως το ποσό ανερχόταν στο εξωφρενικό ποσό των 7,8 δις…».

    Σχετικά με την Ελλάδα η τροποποίηση του άρθρου 14 στο καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο διασφάλιζε τον εθνικό της έλεγχο, αναθεωρείται στη βάση της η εν λόγω εγγύηση, αφήνοντας το ελεύθερο σε ξένους επικυρίαρχους να έχουν δικαίωμα ψήφου.

    Η δικλείδα ασφαλείας καταργείται τη δεδομένη στιγμή, όπου η Ελλάδα είναι έρμαιο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του ΔΝΤ, για να ανοίξουν οι κρουνοί του ανεξέλεγκτου παραλογισμού. Σε λίγα χρόνια οι Διεθνείς Τραπεζίτες έπαιξαν με χρήμα πέτσινο και κατάφεραν να εξαγοράσουν την Αμερική και τους Αμερικάνους, την Ελλάδα και τους Έλληνες, και σωρεία άλλων κρατών.

    Κι αφού ενστερνιστήκαμε και το παραμύθι περί «τεμπέληδων», που μόνο αυτό δεν είμαστε, μετατραπήκαμε σε καλούς σπιούνους να παραμονεύουμε τον αγρότη στη λαϊκή, που ξημεροβραδιάζεται στη λάσπη, να μας κόψει απόδειξη των 2 ευρώ για το ένα κιλό σπανάκι, κι εξελιχτήκαμε σε κάλλιστους σκλάβους να φυλάμε κατουρημένες ποδιές και να νιώθουμε υπερήφανοι για την υποτυπώδη υποαπασχόληση, που μας αποφέρει το «γενναίο» μηνιαίο εισόδημα των 250-300 ευρώ…


    Ο παραλογισμός δεν βασίζεται απλώς σε μονοσχήματες έννοιες, αλλά δύναται να μετατρέψει τα αντικείμενα της αισθητής εποπτείας σε αντικείμενα σκέψης, τουτέστιν η παντελής έλλειψη Δικαιοσύνης συνδαυλίζει τα προσανάμματα του φόβου.

    Ο Πολίτης επαμφοτερίζει ανάμεσα στην εμπειρικώς πραγματική και την υπερβατολογικώς ιδανική διάσταση του Χρόνου, ώστε να καθίσταται αφ’ ενός υπαρκτή η κατανόηση των γεγονότων αλλά αφ’ ετέρου ιδανική-ανέφικτη η αντιμετώπισή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση