GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ! Η απίστευτη γκάφα με το ...«επίδομα χειρισμού σφραγίδας»

Mία σειρά από  ενημερωτικά ΜΜΕ είδαν ως ....αληθινή μία είδηση από το γνωστό τρολ σάιτ «Το Βατράχι» και την πάτησαν!  Το χρονικό έχει ω...

Mία σειρά από  ενημερωτικά ΜΜΕ είδαν ως ....αληθινή μία είδηση από το γνωστό τρολ σάιτ «Το Βατράχι» και την πάτησαν! 
Το χρονικό έχει ως εξής: Το σάιτ «Βατράχι», που ειδικέυεται σε αυτές τις πλάκες, ανέβασε μία είδηση σύμφωνα με την οποία «η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη αποφάσισε να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή».




Διάφορα sites όμως το θεώρησαν ως πραγματική είδηση και αναπαρήγαγαν σχεδόν αυτολεξεί το «ρεπορτάζ». όταν αντιλήφθηκαν την γκάφα  έσπευσαν να διαγράψουν τις καταχωρήσεις....



Λίγες ώρες αργότερα διέψευσε και το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, θα δώσει «επίδομα σφραγίδας» 50 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους, προφανώς και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση και είναι απολύτως αναληθή, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο και καμία εισηγητική έκθεση που να προβλέπει τέτοιας φύσης επίδομα.
Μάλιστα, το σθένος με το οποίο υπερασπίζεται την αναληθή είδηση γνωστή στήλη σε ΜΜΕ, στην οποία ο αρθρογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα έως ότου μου είπαν πως περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο», μπορεί να εκληφθεί μόνο ως κακοπροαίρετη προπαγάνδα, που αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος.
Η παραπληροφόρηση και η πολιτική της φθοράς με fake news του είδους «μου είπε, άκουσα και με ενημέρωσαν» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία και παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές, οι οποίες έχουν παρέλθει οριστικά από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.
Κατά συνέπεια, καλούμε τον αρθρογράφο της στήλης να δημοσιεύσει το νομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση για το οποίο «του είπαν», προκειμένου να ενημερωθεί αφενός η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το επίδομα που «θα δώσει» στους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, αφετέρου οι ίδιοι οι υπάλληλοι, που θα το λάβουν.
Παρ’ όλα αυτά, σας διαβεβαιώνουμε ότι η κυβέρνηση θα αφήσει τη σφραγίδα της στη δημόσια διοίκηση».

1 σχόλιο

  1. Και άρπαξαν την είδηση στον ΣΚΑΙ και την έκαναν ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ..τέτοιες ωραίες [είδησης]
    έχει το κουλούρι.γρ...Όμως δεν είναι εκεί το θέμα άλλα το πως αξιολογούν μερικοί
    δημοσιογράφοι μια είδηση ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΆ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ διοτι έχουν μάθει την αντιπολίτευση να ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ δημοσιογράφοι και κανάλια ΔΙΌΤΙ αντιπολίτευση που να αφορά τον πολίτη δεν υπάρχει..Ο Μητσοτάκης νομιζει ότι με απόλυσής και με χάος στα εργασιακά θα φέρει ανάπτυξη ..τι να ΠΕΙΣ!!!

    Στο Ζαρό της Κρήτης βλέπουν εξωγήινα ιπτάμενα αντικιμενα και την έκαναν είδηση στο ΕΨΙΛΟΝ ,η εκπομπή της κ.Κατερίνας Καινούργιου ΚΑΙ δεν τους είπε κανείς για το τι είναι τα Drones..Τα Drones είναι τα Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) δηλαδή, στα ελληνικά, τα «Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα» (ΜΕΙΟ)..Τα οποία έχουν ελθει στην βάση της Σουδας στο μέγεθος ενός μεγάλου ελικοπτέρου... Τέλος πάντων

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση