GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές εικόνες από τη συγκέντρωση οπαδών του Άγιαξ έξω από το σπίτι του Νούρι - ΒΙΝΤΕΟ

Μοναδικές στιγμές διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι του παίκτη του Άγιαξ, Αμπντελάκ Νούρι, καθώς χιλιάδες οπαδοί του Άγιαξ, αλλά και απλ...


Μοναδικές στιγμές διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι του παίκτη του Άγιαξ, Αμπντελάκ Νούρι, καθώς χιλιάδες οπαδοί του Άγιαξ, αλλά και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Ολλανδός διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, γεγονός που έθεσε φυσικά τίτλους τέλους στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και επιπλέον προκαλεί μεγάλα ερωτήματα για τον τρόπο που θα ζει στο εξής.

Έτσι χιλιάδες οπαδοί του Άγιαξ και όχι μόνο βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Νούρι και με συνθήματα, πανό, καπνογόνα κλπ. θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στις δύσκολες αυτές που καλούνται να διαχειριστούν ο παίκτης και η οικογένειά του.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του Νούρι, που ένιωσε την ανάγκη να κατέβει από το σπίτι του και να ευχαριστήσει με λυγμούς τον κόσμο, αλλά και ο αδερφός του, που από το παράθυρο της κατοικίας του, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από την κατάσταση που βίωνε.

Να τονιστεί πως στο σπίτι του Νούρι βρέθηκαν και παίκτες του Άγιαξ, που εξέφρασαν και εκείνοι τη στήριξή τους στην οικογένεια του συμπαίκτη τους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση