GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του Μπογδάνου για την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Απάντησε με αιχμές στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την ανακοίνωση του σταθμού για τα όσα είπε στη μεσημεριανή εκ...


Απάντησε με αιχμές στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την ανακοίνωση του σταθμού για τα όσα είπε στη μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook δεν ανακαλεί τους "απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού", όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: "Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα". Λίγο αργότερα τροποποίησε την δημοσίευσή του, προσθέτοντας τη φράση: "Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Τσίπρα".
Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

1 σχόλιο

  1. Το ότι ο Μπογδάνος και ο ΣΚΑΙ είναι ένα ΜΜΕ ΑΚΡΟνεοφιλελευθερο που κάνει τα πάντα ώστε
    να φέρει αναταραχές ΜΈΣΑ στην χώρα μόνο ΕΝΑΣ σαν τύπος άνθρωποι δεν το αντιλαμβανεται και λέγετε η ΒΛΑΚΑΣ η Δοσίλογος...Ο Μπογδάνος δεν είναι ο πρώτος, δεν θυμάστε τον Μπάμπη που μας έλεγε για την καλή ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ !!!!

    Η δικαιοσύνη , οι ανεξάρτητες αρχές ,το περιβόητο ΕΣΡ θα πρέπει κάποιοι να τους πουν ότι προκαλούν....Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ξεπατώσει το βαθύ κράτος του ΣΗΜΙΤΗ, ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ , ΣΑΜΑΡΆ, ΑΑΔΩΝΙ, ΒΟΡΙΔΗ...Ναι θα πρέπει να τελειώσουμε με αυτούς ΟΛΟΥΣ υπαρχουν σκάνδαλα που βγάζουν ΜΆΤΙΑ, όπως του «Ερρίκος Ντυνάν» και του «Ερυθρού Σταυρού» με συγγενής του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης ,με συγγενείς του ΣΑΜΑΡΆ Νικας , με συγγενείς του Σάλα, η σύζυγος του και με έναν δικαστικό κλητήρα να κάνει αξιολόγηση του κόστους πόσο κάνει αυτός ο κολοσσός..Και να περνά τροπολογία να έχουν ακαταδίωκτου ο Βοριδης για να το ξεπουλήσουν..

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν μπορεί να κάνει αυτό που είπε [[οι ΑΥΤΟΊ οι ΕΜΕΙΣ]] εμείς οι απλοί άνθρωποι θα πρέπει να το κάνουμε ΚΑΙ ΑΥΤΌ...ΕΜΕΙΣ για να γλυτώσουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση