Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

  Ποτάμι: Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον


  "Τριάντα χρόνια μετά τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987 έρχεται η εθνική ομάδα νέων να μας θυμίσει ότι αυτό το άθλημα έχει και μέλλον. Οι πρωταγωνιστές του σημερινού ελληνικού θριάμβου μπορεί να μην πρόλαβαν τον Γκάλη, τον Γιαννάκη τον Φασούλα και τα άλλα παιδιά (γεννήθηκαν πάνω από 10 χρόνια αργότερα), αλλά σίγουρα έχουν πατήσει στα σκαλοπάτια που έβαλαν εκείνοι, καθώς και οι επόμενες γενιές που κράτησαν ψηλά το ελληνικό μπάσκετ.

  Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών. Τέτοιες επιτυχίες όμως πρέπει συγχρόνως και να μας προβληματίσουν για το πώς αυτά τα 20χρονα παιδιά που φτάνουν στην κορυφή της Ευρώπης, βρίσκουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις ελληνικές ομάδες. Ας τολμήσουν λοιπόν οι ομάδες να ανοίξουν τις πόρτες τους στο άφθονο ελληνικό ταλέντο και μόνο χαμένες δεν θα βγουν", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την κατάκτηση τουχρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ από την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 24 Ιουλ 2017, 2:27:00 π.μ.

  Και όμως υπάρχει λύση, να αφήσει απλήρωτους το ΚΡΑΤΟΣ για 15 μήνες ΟΛΟΥΣ τους δικαστές,και αν τολμήσουν να απεργήσουν ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ χωρίς ΝΑ μπορούν να διεκδικήσουν ΤΊΠΟΤΑ και χωρίς πολλά πολλά νομικά τερτίπια βάση των αποφάσεων που βγάζουν..

  Κάποιοι νομίζουν ότι τους ανήκει η χώρα και κάνουν αυτά που κάνουν διοτι δεν υπάρχει μια δυναμική στον λαό να τους κόβει τον ΚΏΛΟ ..Ασχολούνται με βλακείες το τι είπε το 2015 ο Βαρουφακης τι ΘΑ έκανε ο Τσίπρας [που σήμερα τον κατηγορεί ο Αδωνις ως καλό μαθητή της τρόικας!!!!!!].. Είναι ΤΌΣΟ ηλίθιοι αυτοί που είναι μέσα στην βουλή ,βουλευτές και οι συνεργάτες τους, που απορώ τι στο καλό καθόμαστε στην Ελλάδα και κάνουμε!!!

  Μέτρησα 180 επαγγέλματα που θα ξεκινούσαν αμέσως να προσφέρουν εργασία από τα εκατομμύρια αυθαίρετα και ασφαλιστικά έσοδα .. ΆΛΛΑ το ΣτΕ φρενάρει τα ΠΆΝΤΑ νομίζουν ότι έτσι θα φέρουν τον Μητσοτάκη !!! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ

  Διάβαζα έναν νόμο για τα αυθαίρετα το ν.4178 και τρελάθηκα, αυτός ο νόμος έχει καταλυτική ημερομηνία για ανέγερση αυθαίρετου το 2011 ΣΩΣΤΆ ..ΕΕΕ σε δυο κόλλες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την οικοδομή στην χώρα..

  Αν υπάρχει συμβόλαιο, η δικαστική απόφαση κατοχής γης προχωράς ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΔΑΣΙΚΉ ΈΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΧΏΡΟ, ΣΕ ΠΑΡΆΛΙΑ, ΡΈΜΑ Η ΠΟΤΑΜΌ,Η ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΩΡΟΣ .. και αφού βάλεις τα ένσημα ΒΆΣΗ μέτρησης , να έχεις πλήρωση η θα πληρώσεις το ανάλογο ΦΠΑ στα υλικά , τον ΕΝΦΙΑ, και μια στατική μελέτη μην σκοτωθείς κανείς αν κάνει κανένα σεισμό...

  Αν είναι μισοτελειωμένη η οικοδομή να έχεις περιθώριο να την τελείωσης σε ΠΈΝΤΕ ΧΡΟΝΙΆ και μετά να μπουν κλιμακωτά πρόστιμα ΑΝΤΊ αυτού το ΠΆΝΕ από παράταση σε παράταση και με εξοντωτικά πρόστιμα γιατί στην Ελλάδα καυλώνει εύκολα το ΣτΕ , η κυβέρνηση γράφει νόμους και τους σβήνει το ΣτΕ...ΚΑΙ η Ελλάδα παραμένει ΈΝΑ ΚΟΥΦΆΡΙ...

  Οι δικαστές μας δεν είναι απλοί ΔΕΞΙΟΊ είναι ΚΆΡΑΔΕΞΙΟΊ και η κυβέρνηση δεν έχει την εξουσία πέρα από το Μαξίμου.. Η δημόσια διοίκηση όσο και να κατηγορούν αυτή την κυβέρνηση ότι φτιάχνει κομματικό στρατό άραγε ΠΩΣ με ποιους με τους φουκαράδες συμβασιούχους;;; ΜΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΌΝΙΜΟΙ ΆΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ευθύνη αυτής της αδύναμης κυβέρνησης ΠΟΥ δεν τολμά να ψάξει τα πόθεν έσχες τους, να τους τα κατάσχει, και να τους απόλυση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΎΝΤΑΞΗ.

  Item Reviewed: Ποτάμι: Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον Rating: 5 Reviewed By: Press- gr