GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η... νοικοκυρά Αντζελίνα Τζολί

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να είναι υποδειγματική "νοικοκυρά" κα...


Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να είναι υποδειγματική "νοικοκυρά" και δεν δρομολογεί κανένα σχέδιο για ταινία, εξηγεί σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Vanity Fair".
"Εδώ και εννέα μήνες προσπαθώ να είμαι καλή στο ρόλο της νοικοκυράς, να μαζεύω τις ακαθαρσίες του σκύλου, να πλένω τα πιάτα και να διαβάζω βιβλία το βράδυ", δήλωσε.
Μυθικό ζευγάρι του Χόλυγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά δύο χρόνια γάμου και 11 χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός το 2000, μιλά ελάχιστα για το διαζύγιό της, ομολογώντας ωστόσο ότι το καλοκαίρι του 2016 "τα πράγματα πήγαιναν άσχημα" μεταξύ τους. "Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη", επαναλαμβάνει και επαναδιατυπώνει: "τα πράγματα είχαν γίνει περίπλοκα".
Αμφισβητεί το γεγονός ότι ο χωρισμός είχε σχέση με την επιθυμία του Μπραντ Πιτ η οικογένεια να υιοθετούσε ένα τρόπο ζωής πιο τακτοποιημένο, έπειτα από χρόνια συνεχών μετακινήσεων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. "Αυτό δεν ήταν πρόβλημα", δηλώνει η Τζολί. "Αυτό ήταν και συνεχίζει να είναι μια από τις φοβερές ευκαιρίες που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας".
"Εξετάζουμε όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο", εξηγεί η ηθοποιός σε σχέση με τα παιδιά της χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.
Η ίδια θέλει να παρουσιάζεται ως ένα καθησυχαστικό πρόσωπο στα παιδιά της κυρίως σε καιρούς δύσκολους. "Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κλαις κάτω από το ντους και όχι μπροστά τους".
Η Τζολί προωθεί τώρα την πέμπτη ταινία της ως σκηνοθέτιδα, τη "First They Killed My Father", που είναι μια συμπαραγωγή με το Netflix και αναφέρεται στη δικτατορία των Κόκκινων Χμερ στη Καμπότζη.
Ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι δεν δουλεύει καμιά άλλη ταινία επί του παρόντος. "Θέλω απλώς να ετοιμάζω το πρόγευμα και αυτό πάει καλά, και να ασχολούμαι με το σπίτι", εξηγεί. "Αυτό είναι το πάθος μου. Επειδή τα παιδιά μου το ζήτησαν, κάνω μαθήματα μαγειρικής. Όταν πηγαίνω για ύπνο διερωτώμαι: έκανα καλή δουλειά ως μητέρα ή αυτή ήταν μια μέτρια μέρα;".
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση