GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη για την ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία

Με νίκη ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων της στην Πολωνία, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας της η ΑΕΚ. Η Ένωση ...


Με νίκη ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων της στην Πολωνία, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας της η ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε 2-0 της ισραηλινής Μπνέι Σακχνίν και αύριο επιστρέφει στην Αθήνα, μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για τις συναντήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλοί σε άλλο ένα παιχνίδι, είχαν δημιουργία και υπήρξαν αποτελεσματικοί, αλλά ανασταλτικά εμφάνισαν αδύναμα σημεία κι εκεί θα πρέπει να εστιάσει ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού οι Μοσχοβίτες είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Χριστοδουλόπουλου από σέντρα του Βινίσιους, κι αφού απέφυγε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Γκαούτσο βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη, διπλασίασε με κεφαλιά του Γαλανόπουλου στο 14΄.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος μετά το απαράδεκτο για επαγγελματία χτύπημα του Γκαούτσο με τις τάπες στο γόνατο του Γαλανόπουλου (αποχώρησε κουτσαίνοντας), στο 51΄, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με ανάλογη συνέπεια και στο θέαμα.

ΑΕΚ: Ανέστης (46΄ Τσιντώτας), Γκάλο, Τσόσιτς (73΄ Γιαννούτσος), Τσιγκρίνσκι (62΄ Μανωλάς), Βινίσιους, Γαλανόπουλος (54΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (73΄ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αλμέιδα), Τρίστασον (62΄ Αντωνίου, 79΄ Πατίτο), Κλωναρίδης (46΄ Βλαχομήτρος, 79΄ Λιβάια), Γιακουμάκης (70΄ Γιούσης).

ΜΠΝΕΪ ΣΑΚΧΝΙΝ: Ματάν, Αλί, Αμπραχάμ, Σαρί, Βάντερσον, Χαλέντ, Ταμπί, Τζόναταν, Φιράς, Ζαγκούρι, Γκαούτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση