GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη

Απορρίφθηκε η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του δημοσιογράφου και σκιτσογράφου, Ανδρέα Πετρουλάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook...


Απορρίφθηκε η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του δημοσιογράφου και σκιτσογράφου, Ανδρέα Πετρουλάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε ότι «είναι μία ωραία μέρα. Η αγωγή Καμμένου απορρίφθηκε στο σύνολό της».

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για αγωγή του Πάνου Καμμένου που ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ για άρθρο του δημοσιογράφου το 2015 στην ιστοσελίδα protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτηση του στο Twitter. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για «Ηχηρό ράπισμα στην αμετροέπεια του κ.Καμμένου και την αλαζονεία της εξουσίας». Ανέφερε ότι «το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολό της την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη - protagon - Θεοδωράκη. Οι πολιτικές μάχες δίνονται στη Βουλή και τον Τύπο και όχι στα δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση