GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΝΑΤΟ για την Τουρκία: Η Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου αποτελούν κοινές αξίες στη Συμμαχία

Οποιαδήποτε απόπειρα υπονόμευσης της Δημοκρατίας στα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ είναι απαράδεκτη, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Βορειο...


Οποιαδήποτε απόπειρα υπονόμευσης της Δημοκρατίας στα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ είναι απαράδεκτη, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Βορειοατλαντικού Συμφώνου Γενς Στόλτενμπεργκ με αφορμή την πρώτη επέτειο από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

«Η Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου αποτελούν κοινές αξίες των χωρών συμμάχων του ΝΑΤΟ. Στην πρώτη επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, επαναλαμβάνω με σθένος το μήνυμά μου ότι οποιαδήποτε απόπειρα υπονόμευσης της Δημοκρατίας σε οποιοδήποτε από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ είναι απαράδεκτη» τόνισε ο Στόλτενμπεργκ σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Με τη σημαντική αυτή αφορμή για μία ακόμη φορά αποτίω φόρο τιμής στη μνήμη εκείνων που έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ωρών της απόπειρας πραξικοπήματος και αποτίω φόρο τιμής στους Τούρκους πολίτες που ύψωσαν το ανάστημά τους εναντίον αυτής της ειδεχθούς ενέργειας υπερασπιζόμενοι την εκλεγμένη κυβέρνησή τους και τους δημοκρατικούς θεσμούς» συμπλήρωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Πρώτα υποκινησαν το πραξικόπημα και τώρα αποδιδουν φορο τιμής στα θυματα που αντισταθηκαν. Τοτε γιατι αντιτιθεστε ατην θανατικη ποινη που θελει να επιβαλει με δημοψήφισμα του στον τουρκικο λαο ο Ταγιπ Ερντογαν ? Μηπως, λεω μήπως, θανατοθουν μαζι με αυτους που υποκινησαν το πραξικοπημα και οι δικη σας πράκτορες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση