Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

  «ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ;» Η ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ του Κρανιδιώτη για τον Παυλόπουλο


   Κύριε Προεδρε της Δημοκρατίας, τί ώρα βγαίνει το μπαλέτο;
  Πέρυσι, μόλις ιδρύσαμε την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, για λόγους θεσμικού σεβασμού ζήτησα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο άλλωστε γνωρίζω πολλά χρόνια, ώστε να τον ενημερώσω για τις αρχές μας και τις προθέσεις μας.
  Η απάντηση - δικαιολογία ήταν πως δεν είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, είναι θεμα πρωτοκόλλου κλπ, και πως θα έβρισκε η Προεδρία τρόπο να μπορεί να γίνει μια άτυπη συνάντηση και τρία αυγά Τουρκίας.
  Παρ' ότι θυμόμουν τον κ. Πρόεδρο να δέχεται διάφορους συστημικούς, δεν επανήλθα. Το χρέος μου το έκανα, δικό του πρόβλημα.
  Σήμερα είδα πως δέχθηκε, λέει, τον κ. Σάκη Ρουβά μετά της συζύγου του, τους ξενάγησε, φωτογραφήθηκαν και,πολύ καλά έκανε. Δικαίωμα του.
  Δεν εχω τίποτα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δημοφιλή καλλιτέχνη, να είναι καλά κι αυτός και η οικογένεια του. Απλά η η ιεράρχηση των πραγμάτων από την μεριά του εξοχότατου κυρίου Προέδρου, δείχνει πως είμαστε μια ελαφριά λαϊκοπόπ χώρα και στην κορυφή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλ 2017, 5:27:00 π.μ.

  Προεδρεία της Δημοκρατίας υπάκουη στον Βαρδινογιάννη


  Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υποδέχθηκε επίσημα με την ιδιότητα του, το ζεύγος Ρουβά-Ζυγούλη.

  Το ζεύγος Ρουβά-Ζυγούλη είναι ένα Life style ζευγάρι που δεν προσφέρει κάτι το εξαιρετικό στην ελληνική κοινωνία για να το υποδέχεται ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας της χώρας.

  Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ρουβάς είναι το κατοικίδιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, και έτσι έγινε εφικτή η παραπάνω συνάντηση.

  ΣΟΥΛΙΏΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είπε... 15 Ιουλ 2017, 1:35:00 μ.μ.

  Φίλε κρανιδιωτη έχεις πόλους συμπολιτες που σκέφτονται ακριβώς έτσι για δικα τους θέματα.σιγα σιγά όμως θα γίνει σκοπός το σχόλιο σου.τοτε θα πρέπει να το κάνεις εύπεπτο για τους αφελείς που επικροτούν τέτοιες καταστάσεις,ανθρώπους χωρίς υπόβαθρο να έχουν κυρίαρχες θέσεις.παραπιπτωντος Ο Παυλόπουλος δε διαφέρει από το Ρουβάς.οποτε να σε χαροποιεί που σε απέρριψε!!

  Item Reviewed: «ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ;» Η ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ του Κρανιδιώτη για τον Παυλόπουλο Rating: 5 Reviewed By: Press Fm