GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η Αντζελίνα Τζολί: Παρέλυσε το μισό πρόσωπό μου μετά το διαζύγιο

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Vanity Fair", η διά...


Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Vanity Fair", η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Η πρώτη μεγάλη δυσκολία από την οποία έπρεπε να ανταπεξέλθει, ήταν το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ. Όπως εξομολογήθηκε τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016.

Η ίδια πάντως διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μπραντ προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή. «Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας...», είπε, προσθέτοντας ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Ωστόσο, παραδέχθηκε, ότι ακόμα ανακάμπτουν από τον χωρισμό του ζευγαριού. «Όλοι μας απλά ξεπερνάμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή», ανέφερε.

Μίλησε επίσης για τη σημερινή σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας έχουν πλέον μια καλή επικοινωνία. «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε.

«Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου, καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη μεγάλη δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Τζολί ήταν τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και «παράλυση Bell». Μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», όπως δήλωσε, σημειώνοντας ότι κατάφερε να το ξεπεράσει με βελονισμό.

Η Τζολί είπε ακόμη, ότι πλέον έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση