GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες δηλώσεις της Βασιλικής Θάνου: Υποκριτικό αυτό που εκφράζεται από ορισμένους

Νέες δηλώσεις για τον διορισμό της ως προϊσταμένη στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού έκανε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η πρώην πρόεδρ...


Νέες δηλώσεις για τον διορισμό της ως προϊσταμένη στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού έκανε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για τις ενστάσεις που εκφράζονται σε σχέση με τον διορισμό της στο Νομικό Γραφείο του πρωθυπουργού λίγες ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της, η κ. Θάνου απάντησε: «Νομίζω ότι είναι υποκριτικό αυτό που εκφράζεται από ορισμένους, οι οποίοι περιέργως πέρασαν στην επίθεση, ενώ φαίνεται να ξεχνούν ότι ο μετέπειτα υπουργός επί κυβέρνησης Παπαδήμου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Γιώργος Σταυρόπουλος, 20 ημέρες μετά τη συνταξιοδότηση του και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου διορίστηκε στην ίδια θέση επί πρωθυπουργίας του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου».

Η κ. Θάνου υποστηρίζει ακόμη ότι «θα συνεχίσω μέχρι τέλους τη μάχη κατά της διαπλοκής» δηλώνει και συμπληρώνει: «Καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ανησυχούν, αφού ξέρουν ότι γνωρίζω».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση