GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ Παναγούλη προς τον Τόσκα! «Η οικογένειά σου φωτογραφιζόταν κάτω από το πουλί της Χούντας...»

Με νέα, σκληρή δήλωση απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, δίνο...

Με νέα, σκληρή δήλωση απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Παναγούλη για τον Νίκο Τόσκα:
"ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΑΦΟΡΩΣΑ:
1ον ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΕΥΕΛΠΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ» ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ
2ον ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, γνωστός ως θιασώτης της Χούντας, έκανε δηλώσεις προσβάλλοντας το πρόσωπό μου ΕΠΕΙΔΗ ΖΉΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αδελφό μου ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ Λ.Ο.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, ο οποίος ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
Ο κ. Τόσκας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μου παραδώσει αυτά τα έγγραφα με την πρόφαση ότι είναι… ΑΠΟΡΡΗΤΑ.
Επιθυμώ να πληροφορήσω τον κ. Τόσκα, τον «Εύελπι της Χούντας», ότι όταν επί 220 ημέρες ανακρινόμουν στο ΕΑΤ - ΕΣΑ, δεν τον συνάντησα σε κανένα κολαστήριο ανακριτικό, ούτε στην απομόνωση στις στρατιωτικές φυλακές του Μπογιατίου, ούτε βεβαίως στην εξορία στη Γυάρο, μονολότι ο κ. Τόσκας γράφει στο βιογραφικό του ότι υπήρξε και… αντιστασιακός!!!
Τον πληροφορώ επίσης ότι από το 1967 έως και την ημέρα της σύλληψής μου το 1972, ήμουν καταζητούμενος από τη Χούντα.
Παρ’ όλα αυτά εισήλθα παράνομα στην Ελλάδα έντεκα φορές (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΣΥ κ. ΤΟΣΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ, όπως στον Σπύρο Μουστακλή και Τάσο Μήνη, γιατί αυτοί δεν προσκύνησαν τη Χούντα) για την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας που σήμερα απολαμβάνετε.
Ας μην ξανατολμήσει ο κ. Τόσκας να αναφερθεί στους αγώνες της οικογένειας Παναγούλη, διότι ΠΟΤΕ κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το πουλί της Χούντας!
Κύριε Τόσκα, μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο και για τη δική σας οικογένεια;
Τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη στη Βουλή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να δούμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΡΑΣΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, αν βεβαίως παραβρεθεί ο κ. Τόσκας.
Επίσης, πρέπει εντέλει ο κ. Τόσκας να μας εξηγήσει γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, αφορώντας αγωνιστές της Αντίστασης;
Να χαίρεστε κ. Τσίπρα το «Χουντικό απομεινάρι», που φιλοξενείτε στην Κυβέρνησή σας!!!"


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση