GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί διακυβέρνησεως της δήθεν Αριστεράς με ένα "Αριστερό" κλικ θα χάνεις το σπίτι σου!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: johnpreve@gmail.com Η είδηση ... Πάμπολλα επενδυτικά Funds ήρθαν για να αγοράσουν τα κόκκινα...


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η είδηση ... Πάμπολλα επενδυτικά Funds ήρθαν για να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια των ανέργων και χρεοκοπημένων Ελλήνων.

 Ο σχολιασμός...
Επιτέλους οι περίφημοι επενδυτές που μας υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες κατέφθασαν για να φέρουν την ... ανάπτυξη και την ευημερία στη χώρα και το λαό μας! Νομίζω ότι φτάνουμε στην κορύφωση του δράματος όπου άνεργοι οικογενειάρχες επί Αριστερής κυβέρνησης με ένα απλό (τι ειρωνεία) ... "Αριστερό" κλικ στον Η/Υ θα χάνουν τα σπίτια τους από τους τοκογλύφους. Από τους τοκογλύφους οι οποίοι μέσω των εγχώριων πολιτικών Κατσαμπάσηδων βάζουν χέρι στις περιουσίες αλλά και στα κληροδοτήματα μας από τους γονείς και τους παππούδες μας.
Περιουσίες οι οποίες αποκτήθηκαν με μόχθο και κόπο και τώρα θα ξεπουλιούνται από τις ανακεφαλαιοποιημένες από εμάς τράπεζες στα κοράκια (και όχι στους οφειλέτες) σε ευξετελιστικές τιμές προκειμένου και να κερδοσκοπήσουν υπέρμετρα αλλά και ο οφειλέτης να παραμείνει ... Χρεωμένος! Όλοι μπορείτε να δείτε στο Youtube βίντεο με σκηνές των όσων συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο στην Ισπανία δηλ. οικογένειες οι οποίες με ψυγεία, έπιπλα κ.α εμπόδια ακόμη και με τα σώματα τους προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των αστυνομικών που εν συνεχεία μπαίνουν και τους πετούν στο ... δρόμο! 
Θεωρώ ότι σύντομα θα ζήσουμε και εδώ παρόμοιες καταστάσεις με την διαφορά ότι η ιδιοσυγκρασία αλλά κυρίως ο συσσωρευμένος θυμός της Ελληνικής κοινωνίας θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις οι οποίες θα είναι πολύ δυσάρεστες για τους εγχώριους και ξένους "αληταράδες" που θέλουν να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους δουλοπάροικους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση