GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευκή ισοπαλία για τον Ολυμπιακό

Η Λόκερεν ήταν η μοναδική ομάδα απέναντι στην οποία ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να σκοράρει, άρα και να νικήσει, στους φιλικούς αγώνες πρ...


Η Λόκερεν ήταν η μοναδική ομάδα απέναντι στην οποία ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να σκοράρει, άρα και να νικήσει, στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που έδωσε στο Βέλγιο. Μετά το 6-0 επί της Μαλίν και το 2-0 απέναντι στην Άλκμααρ, ο πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που έδινε το ρυθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε επιλέξει να αμυνθεί, προφανώς έχοντας κατά νου το πάθημα της Μαλίν πριν από μερικές ημέρες. Η ανάπτυξή του γινόταν κατά κύριο λόγο από τα άκρα, ενώ ο Χάσι είχε τοποθετήσει τον Ρομαό παρτενέρ του Σισέ στο κέντρο της άμυνας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε δοκάρι στο 20΄, σε σουτ του Ανσαριφάρντ από πάσα του Μάριν, στο 27΄ κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε πάνω από το δοκάρι και στο 45΄ ο Βερχόλστ είπε «όχι» στον Καρσελά, ο οποίος πλάσαρε από διαγώνια δεξιά θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με τον Ολυμπιακό να πιέζει αρκετά, να βρίσκεται μόνιμα στην επίθεση και τον Εμενίκε να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο 54΄ ο Μάριτς πρόλαβε να πέσει σωτήρια στον Ανσαριφάρντ κατά τη στιγμή εκτέλεσης του Ιρανού, μετά το γύρισμα του Φορτούνη, ενώ οσάκις χρειάστηκε να επέμβει ο Καπίνο ήταν σε ετοιμότητα, διώχνοντας σε κόρνερ το δυνατό κοντινό σουτ του Σούντερ στο 82΄ και αποκρούοντας την κεφαλιά του Μίριτς στο 85΄.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ανσαριφάρντ και Ντε Σούτερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης (61΄ Φιγκέιρας), Σιώπης (80΄ Ανδρούτσος), Οφόε (61΄ Νικολάου), Φορτούνης (80΄ Σεμπά), Καρσελά (46΄ Πάρντο), Μάριν, Ανσαριφάρντ (61΄ Εμενίκε).

ΛΟΚΕΡΕΝ: Βερχόλστ, Μαρζό, Μάριτς, Ρασούλ, Εμπατί, Πέρσοονς, Οβερμέιρε, Σλάχφεϊρ, Ντε Ρίντερ, Κέλι, Ντε Σούτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση