GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Ούτε τα εκατομμύρια της Κίνας, ούτε τις δελεαστικές προτάσεις από διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Αγγλίας, κατάφεραν να πείσουν τον Γουέι...


Ούτε τα εκατομμύρια της Κίνας, ούτε τις δελεαστικές προτάσεις από διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Αγγλίας, κατάφεραν να πείσουν τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός, που έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 13 χρόνια, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, όπου και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά.

«Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στην ομάδα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου, ενώ στην ανάρτηση της ομάδας στο Twitter προστίθεται η φράση «καλώς ήλθες σπίτι Γουέιν».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος άσος, δήλωσε με νόημα: «δεν επέστρεψα επειδή η Έβερτον είναι η ομάδα που υποστηρίζω ή η ομάδα που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. Επέστρεψα επειδή πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να επιτύχει και θέλω να είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση