GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θανάσιμο παιχνίδι με τους κινητήρες αεροπλάνου για τουρίστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Μια 57χρονη τουρίστρια από την Νέα Ζηλανδία έχασε τη ζωή της όταν θέλησε να δοκιμάσει μια επικίνδυνη πρακτική. Να την παρασύρει το ισχυ...


Μια 57χρονη τουρίστρια από την Νέα Ζηλανδία έχασε τη ζωή της όταν θέλησε να δοκιμάσει μια επικίνδυνη πρακτική. Να την παρασύρει το ισχυρό ρεύμα αέρα που δημιουργούν οι κινητήρες του αεροπλάνου κατά την διάρκεια της απογείωσης.
Η τουρίστρια που παραθέριζε στο Ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου, πήγε μαζί με άλλα άτομα στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την παραλία.
Εκεί σκαρφάλωσε στον σιδερένιο φράχτη και περίμενε την στιγμή της απογείωσης του αεροπλάνου. Αν και κρατιόταν από τον φράχτη, η δύναμη του αέρα που δημιουργείται από τους κινητήρες του αεροπλάνου, έριξε την γυναίκα στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.
Ο διάδρομος απογείωσης του αεροδρομίου βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την παραλία. Εκατοντάδες λουόμενοι ανεβαίνουν συχνά στα βράχια για να παρακολουθήσουν την απογείωση των αεροπλάνων παρά τις προειδοποιήσεις επικινδυνότητας.
Ο επικεφαλής του τουρισμού στο νησί Sint Maarten, Rolando Brison, επιβεβαίωσε τον θάνατό της γυναίκας. «Ναι, η οικογένεια επιβεβαίωσε πως ήταν από τη Νέα Ζηλανδία. Γνώρισα την οικογένειά της το απόγευμα και μόλις συνειδητοποίησαν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος μετάνιωσαν για το ρίσκο που πήραν και κατέληξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Αυτή τη στιγμή επιθυμώ μόνο να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της ενώ συνεχίζουμε να διερευνούμε τι συνέβη πριν από λίγες ώρες», υπογράμμισε μιλώντας στην NZ Herald.
Πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τουρίστες σκαρφαλωμένους στον σιδερένιο φράχτη που περιμένουν την στιγμή της απογείωσης των αεροπλάνων.
Η δύναμη του αέρα του κινητήρα τους απωθεί βίαια και οι περισσότεροι καταλήγουν στην θάλασσα ή θαμμένοι κάτω από την άμμο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση