GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Το θέμα Βαρουφάκη ενδιαφέρει μόνο τον επαγγελματία ιστορικό

«Η έξοδος στις αγορές αποτελεί προσδοκία ενός λαού που ταλαιπωρήθηκε» τόνισε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλών...


«Η έξοδος στις αγορές αποτελεί προσδοκία ενός λαού που ταλαιπωρήθηκε» τόνισε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι «αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Ο Τσίπρας έχει τη βούληση να παίρνει πάνω του πολύ μεγάλες ευθύνες...» και κάλεσε την αντιπολίτευση με την στάση της και την κριτική της «να πιέσει την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο καλή» και να μην παρελθοντολογεί.

Είπε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις και όλοι μαζί να κάνουν «ένα βήμα μπροστά».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις Βαρουφάκη, είπε ότι θα πρέπει να απασχολούν τους ιστορικούς και πως η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Το θέμα Βαρουφάκη ενδιαφέρει μόνο τον επαγγελματία ιστορικό τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και υποστήριξε ότι ουδέποτε συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο τα σχέδια Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με τον κ Κουρουμπλή αυτό που έγινε το 2015 κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. «Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της. Έκανε τον συμβιβασμό, πήγε στο λαό και ο λαός την εμπιστεύτηκε. Και ο λαός θα εμπιστευτεί το 2019 ξανά τον Τσίπρα, γιατί τον θεωρεί έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα».

1 σχόλιο

  1. ΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και σχεδόν όλοι οι υπουργοί του που φέρει τον τίτλο του πρωθυπουργού...

    Αντί για το νέο νόμο είναι μνημειώδης καθυστέρηση για τα αυθαίρετα..

    Τι κι αν οι αυθαιρετούχοι σε όλη τη χώρα περιμένουν καρτερικά εδώ και κοντά ένα χρόνο τη νέα, πιο ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση, για να σπεύσουν να τακτοποιήσουν είτε αυθαίρετα κτίσματα και οικοδομές, είτε μικρότερες παραβάσεις (πέργκολες, αποθήκες κ.λπ.)!

    Τι κι αν οι Σύλλογοι Οικιστών στέλλουν προ μηνών επιστολές (και ακόμα περιμένουν σημειωτέον απάντησης) στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, διαμαρτυρόμενοι για την πρωτοφανή κωλυσιεργία γύρω από τη νέα ρύθμιση που έχει εξαγγελθεί από την κυβέρνηση;... Ο νόμος που υποτίθεται ότι θα είχε ψηφιστεί τον περσινό Σεπτέμβριο παραμένει άφαντος..

    Το νομοσχέδιο, που ετοιμάζεται, ετοιμάζεται αλλά ποτέ δεν είναι έτοιμο, δε λέει να έρθει στη Βουλή.. Αντί του νέου νομοσχεδίου, το μόνο που έρχεται είναι οι συνεχείς παρατάσεις στην παλιά ρύθμιση τακτοποίησης, που "τρέχει" από το 2013!

    Πλάκα στην πλάκα, φτάσαμε στην 5η αισίως παράταση του παλιού νόμου σε διάστημα 12 μηνών! ...Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε απόφαση νέας 2μηνης παράτασης του Νόμου 4178/2013, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου..

    Γιατί τόσος εμπαιγμός;..και το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ αυτών τον ανθρώπων από τους που Δήμους πάει σύννεφο , Γιατί;.. Γιατί αυτή η μνημειώδης καθυστέρηση; Γιατί ο αυτή η κυβέρνηση έχει τον εμπαιγμός ΜΈΣΑ στο αίμα της και παιζει κόλπα στην πλάτη όλου του κόσμου και για ΌΛΑ ακόμα και σε αυτούς που περιμένουν το νέο νόμο για να πάνε σε τελική ανάλυση να ΠΛΉΡΩΣΟΥΝ και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους...

    Ένας χρόνος κλείνει το Σεπτέμβριο που ολοκληρώθηκε η διαβούλευση! Νέο νόμο δε βλέπουν πουθενά... Βλέπουμε μονάχα παρατάσεις της παλιάς ρύθμισης... Το ξέρετε ότι αυτή η παράταση που δώσανε τώρα, η δίμηνη, στον υφιστάμενο νόμο είναι η 5η κατά σειρά σε διάστημα ενός χρόνου τον ανικάνων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .. τόσος εμπαιγμός πια!!!τόση ανικανότητα;; Δε θέλουν να εισπράξουν ΆΛΛΑ ΝΑ ΔΑΝΕΊΖΟΝΤΑΙ;;

    Το πλέον κωμικοτραγικό μέσα στο σκηνικό αυτό των παλινωδιών και της μνημειώδους καθυστέρησης είναι πως ο πρώτος που θα έπρεπε να βιάζεται να περάσει το νέο νομοσχέδιο είναι το υπουργείο και η κυβέρνηση!.. Πολύ απλά γιατί υποτίθεται έχουν καταρτίσει μια δελεαστική ρύθμιση τακτοποίησης, ικανή να προσελκύσει πολύ κόσμο και άρα να εισπραχτεί πολύ χρήμα για το κρατικό ταμείο..

    ΆΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ... Δεν έχουν καμία επαφή με το κόσμο..ξέρουν ΜΌΝΟ να βάζουν φόρους και πρόστιμα ΆΝΤΕ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΆΝΕ ΤΟ 2% και να ξεμπλέξουμε μια και καλή ΜΕ όλους αυτούς τους ΗΛΊΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση