ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Εγκληματικό τρικάβαλο χωρίς κράνος

Share it:

Καθημερινό φαινόμενο έχει γίνει δυστυχώς, η ανευθυνότητα των οδηγών δικύκλων στους ελληνικούς δρόμους.
Οι οδηγοί αδιαφορούν για την ασφάλειά τους, αφού συνήθως δεν φορούν κράνος ενώ οδηγούν, αλλά πολύ συχνά θέτουν σε κίνδυνο και την ζωή μικρών παιδιών.
Αναγνώστης  έγινε μάρτυρας ενός πολύ άσχημου περιστατικού, όταν μία οδηγός είχε στη μέση του δίκυκλου ένα μικρό παιδί και στο πίσω μέρος ένα λίγο μεγαλύτερο.
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτελούν παράδειγμα ανομίας και έκθεσης σε πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα, καθώς οι τρεις επιβάτες του δικύκλου δεν φορούν και κράνος.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση