GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΑΤΑ ΜΑΣ! Τίνος βουλευτή (της ΝΔ) τον γιο διόρισε (στο Γραφείο του) ο Καμμένος...

 Η κίνηση ήρθε σε μια στιγμή που οι πολιτικές σχέσεις Μητσοτάκη – Καμμένου είναι ιδιαίτερα τεταμένες, με την κατάθεση του πρότασης για ...

 Η κίνηση ήρθε σε μια στιγμή που οι πολιτικές σχέσεις Μητσοτάκη – Καμμένου είναι ιδιαίτερα τεταμένες, με την κατάθεση του πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον ΥΕΘΑ.
Είναι λοιπόν έκπληξη να διαβάζει κάποιος ότι ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πιθανώς εκ νέου υποψηφίου στις επικείμενες εκλογές, διορίζεται ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου.
Εκτίμησε άραγε τις ικανότητες του νεαρού απόφοιτου νομικής ο ΥΕΘΑ; Ή πρόκειται για κίνηση που ανοίγει διαύλους επικοινωνίας του Πάνου Καμμένου με τη ΝΔ; Το ερώτημα προβλημάτισε την “γαλάζια παράταξη”.
Ο Γεώργιος Αποστολάκος που εργάζεται από τις 19 Ιουνίου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν είναι άλλος από τον γιο του πρώην βουλευτή Λακωνίας Γρηγόρη Αποστολάκου, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Μάλιστα πρόσφατα στην κηδεία του Κων/νου Μητσοτάκη, πολλοί ήταν αυτοί που θυμούνται την σύζυγό του να θρηνεί πάνω στο φέρετρο του αποδημήσαντα πολιτικού αρχηγού.

1 σχόλιο

  1. τΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΩΣ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    Τούτοι δω εφέρανε τουφέκια γεμάτα μπαρούτι...

    Tούτοι δω διατάξανε τη στυγερή εξόντωση...

    Tούτοι δω συναντήσανε το λαό να τραγουδάει ενωμένος ,Και το λιγνό κορίτσι έπεσε με την σημαία του, Kαι το αγόρι κύλησε χαμογελώντας λαβωμένο λαβωμένο στο πλευρό της....

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζητώ την τιμωρία...

    Εκείνου που ‘δωκε το σύνθημα του θάνατου ζητώ την τιμωρία...

    Εκείνων που προστατέψανε αυτό το έγκλημα ζητώ την τιμωρία....

    Δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι, το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα...

    Δεν τους θέλω για πρεσβευτές, ουτε ήσυχους μέσα στα σπίτια τους
    Θέλω να τους δω να δικάζονται ,Σε τούτη την πλατεία, σε τούτο δω το μέρος.

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζητώ την τιμωρία.

    Tου Πάβλο Νερούντα, από το Canto General..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση