GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση από το σιδηροδρομικό ατύχημα στη Βαρκελώνη

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά, σε ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμ...


Τουλάχιστον 48 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά, σε ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

«Δέκα οκτώ άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων πέντε σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εξετάζεται η κατάσταση ακόμη τριάντα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Συνολικά 48 άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από το ατύχημα, όμως για τους 30 δεν είναι γνωστή η κατάστασή τους, αν είναι πραγματικά τραυματισμένοι ή όχι, επεσήμανε.

Το ατύχημα σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό στο ιστορικό κέντρο της Βαρκελώνης, όταν ένα περιφερειακό τρένο της εταιρείας Rodalies έπεσε στο διάζωμα στις 07:30 (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας).

«Ήταν ένα περιφερειακό τρένο το οποίο προερχόταν από το Σαν Βισέντε ντε Καλντερόν», είχε δηλώσει νωρίτερα μια άλλη εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα βίντεο που κατέγραψαν περαστικοί, το μπροστινό τμήμα του τρένου έχει καταστραφεί.

‘Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Sur, όλοι οι δρόμοι γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό έχουν κλείσει για την κυκλοφορία προκειμένου να επιτρέψουν στις υπηρεσίες διάσωσης να φτάσουν στον σταθμό.

Πολλοί επιβάτες ήταν όρθιοι μέσα στο τραίνο την ώρα της σύγκρουσης, γεγονός που αύξησε τον αριθμό των τραυματιών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Πηγή: EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση