GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό το μηχάνημα (θα) βρίσκει ποιοι κλέβουν ρεύμα από τη ΔΕΗ...

Νικος Βραχιολιδης    Αυτό είναι το μηχάνημα που συνδέει ο ΔΕΔΔΗΕ όλα τα παραβιασμενα ρολόγια της ΔΕΗ! Αυτό το μηχάνημα υπολογίζει με ...

Αυτό είναι το μηχάνημα που συνδέει ο ΔΕΔΔΗΕ όλα τα παραβιασμενα ρολόγια της ΔΕΗ! Αυτό το μηχάνημα υπολογίζει με ακρίβεια χιλιοστών της Kwh την κατανάλωση που έκανε αυτός που παραβίασε το μετρητή, αλλά και για πόσο καιρό έκλεβε! Το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει πάρει την πιστοποίηση 17025 που ελάχιστα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση! Στην Ελλάδα μόνο δύο έχουν αυτή την πιστοποίηση, το συγκεκριμένο εργαστήριο του ΔΕΔΔΗΕ και άλλο ένα του Αστεροσκοπείου, όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι συνάδελφοι αυτού του εργαστηρίου Παναγιώτης, Βασίλης και Ιωάννης !
Καλό λοιπόν είναι να γνωρίζουν αυτοί που έχουν παραβιάσει ή αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους μετρητές τους, ότι κανείς δεν γλιτώνει από αυτό το μηχάνημα!
Τα πρόστιμα δε που καλούνται να πληρώσουν οι παραβάτες πάρα πολύ τσουχτερά!
Από σήμερα δε πολύ περισσότερο!
Η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) έβγαλε το τιμολόγιο των παραβατών! Τεράστιες οι οικονομικές ποινές που επιβάλλει στους παραβάτες! Μια είναι η λύση στο πρόβλημα. Να ξαναδημιουργηθεί η ειδικότητα του καταμετρητή ώστε να γίνονται έλεγχοι κάθε δύο μήνες το πολύ! Έτσι θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας σε όλη την χώρα! Τη δουλειά αυτή την έχουν αναλάβει εργολάβοι τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιούν αλλοδαπούς στην καταμέτρηση. Αυτοί δε δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για το εάν το ρολόι είναι παραβιασμενο ή όχι! Ίσως επειδή δεν γνωρίζουν.
Για ευνόητους λόγους το μηχάνημα δε φαίνεται από μπροστά.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση