Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

  Guardian: Οι πολίτες στην Ελλάδα δεν βλέπουν φως στο τούνελ


  Εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας στην Ελλάδα και τα βάρη που σηκώνει η ελληνική κοινωνία φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του ο Guardian. Όπως αναφέρεται, μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη βρετανική εφημερίδα, ωστόσο η φράση «τα χειρότερα βρίσκονται πίσω μας» αντηχεί ακόμη στα αυτιά των Ελλήνων που αγωνίζονται να βγάλουν τα προς το ζην.
  Στο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, παρατίθενται ιστορίες καταστηματαρχών που βλέπουν τη δουλειά τους να έχει μειωθεί δραματικά στα χρόνια της κρίσης, χωρίς να υπάρχει προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Στο δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο: «Ελληνική κρίση χρέους: Οι πολίτες δεν βλέπουν φως στο τούνελ», επισημαίνεται μεταξύ άλλων:
  «Η Αθήνα, όπως τα περισσότερα αστικά κέντρα, έχει πληγεί περισσότερο από μια κρίση που έφερε το ΑΕΠ της χώρας σε συρρίκνωση 26%. Μελέτη της ΔιαΝΕΟσις διαπίστωσε ότι το 15% του πληθυσμού- ή αλλιώς 1.647.703 άτομα -βρέθηκε το 2015 κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Guardian: Οι πολίτες στην Ελλάδα δεν βλέπουν φως στο τούνελ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr