GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Τάσου Μαντέλη

"«Ο Ρόκκο και τα αδέλφια του» είναι μια υπέροχη ταινία του Βισκόντι. Σήμερα το ριμέικ της ταινίας έχει τίτλο "ο Rocos και τα ο...


"«Ο Ρόκκο και τα αδέλφια του» είναι μια υπέροχη ταινία του Βισκόντι. Σήμερα το ριμέικ της ταινίας έχει τίτλο "ο Rocos και τα ορφανά του εκσυγχρονισμού".

Ο κ. Μαντέλης, υπουργός του κ. Σημίτη, που χρησιμοποίησε τον κωδικό Rocοs προκειμένου να εισπράξει «δώρο» της Siemens για την επιλογή της στο έργο ψηφιοποίησης κέντρων του ΟΤΕ, καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ λόγω της μεγάλης καθυστέρησης της δίκης, απαλλάχθηκε από το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Οι απανταχού Rocos του παλαιού πολιτικού κατεστημένου που λεηλάτησε τη χώρα για δεκαετίες, όσο και να χρονοτριβούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Όσο για τον κ. Σημίτη θα περάσει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που "έβλεπε τις μίζες να περνούν", αλλά δεν γνώριζε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση