GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Πάτμου για την επίθεση στον εφοριακό

Για το περιστατικό στην Πάτμο, όπου ένας καταστηματάρχης επιτέθηκε σε ελεγκτή της εφορίας μίλησε ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού, Ιάκωβ...


Για το περιστατικό στην Πάτμο, όπου ένας καταστηματάρχης επιτέθηκε σε ελεγκτή της εφορίας μίλησε ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού, Ιάκωβος Κουτλάκης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη.
"Υπάρχει ένας συμπατριώτης μας, ο οποίος στο παρελθόν έχει θεραπευτεί στο ψυχιατρείο, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι αν δεν πάρει τα φάρμακα του είναι εκτός φυσιολογικής κατάστασης. Εμείς τον γνωρίζουμε, γιατί έχει κάνει ακραίες ενέργειες στο παρελθόν όταν δεν παίρνει τα φάρμακά του" επεσήμανε ο κ. Κουτλάκης.
"Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της εφορίας, όπως λέει ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να κάνει και λάθος, στο παρελθόν, του είχε κάνει έλεγχο και του είχε βάλει πρόστιμο. Ο άνθρωπος, αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν κλείσει την επιχείρησή του. Ευρισκόμενος σε αυτόν τον ψυχικό κόσμο και σε συνδυασμό με το ότι, όπως λένε μάρτυρες, δεν είχε πάρει τα φάρμακά του, καταλαβαίνετε σε τι κόσμο βρισκόταν" πρόσθεσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Πάτμου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση