GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Η δήλωση με… νόημα του Μάριου Ιωαννίδη για την Καινούργιου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια του Survivor είχε εκφράσει δημοσίως τη στήριξή της στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μάλιστα δεν είχε ...


Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια του Survivor είχε εκφράσει δημοσίως τη στήριξή της στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μάλιστα δεν είχε κρύψε την επιθυμία της να τον γνωρίσει από κοντά.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του MegaOne «Όλα Για Σένα», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό το λένε οι δουλειές που έχει κάνει, αλλά και όλη η Ελλάδα και η Κύπρος. Είχαμε μία επικοινωνία με την Κατερίνα για να την ευχαριστήσω για την στήριξη της και για τα ωραία λόγια που είχε πει για μένα, γιατί φάνηκε ότι με στήριζε όταν ήμουν στο παιχνίδι.

Της είπα ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στην Ελλάδα σίγουρα θα πάω στην εκπομπή της. Όμως δεν ξέρουμε που θα βγει. Θα γνωριστούμε και με την Κατερίνα, είναι πάρα πολύ όμορφη, μιλήσαμε και είναι όλα καλά» δήλωσε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Στην ερώτηση εάν είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, είπε:

«Είμαι ελεύθερος άρα δεν μπορώ να είμαι κλειστός στο συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και που θα μας βγάλει αυτό».

Δείτε το βίντεο μετά το 10'

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση