GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: Κασκαντέρ σκοτώθηκε στα γυρίσματα του "The Walking Dead"

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 33χρονου κασκαντέρ, Τζον Μπέρνεκερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων επεισοδίου του αμερικανικού σ...


Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 33χρονου κασκαντέρ, Τζον Μπέρνεκερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων επεισοδίου του αμερικανικού σίριαλ «The Walking Dead».
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος κασκαντέρ άφησε την τελευταία του πνοή μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν έπεσε στο κενό από ύψος 20 μέτρων και χτύπησε σε τσιμέντο.
Ο 33χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις μετά το ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη, στα γυρίσματα της σειράς. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή έως την τελευταία στιγμή με μηχανική υποστήριξη.
Σε ανακοίνωσή του, το AMC, που προβάλλει τη σειρά, ανέφερε αρχικά: «Είμαστε συντετριμμένοι που αναφέρουμε ότι ο Τζον Μπέρνεκερ υπέστη σοβαρά τραύματα από ένα τραγικό ατύχημα στο σετ. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο και προσωρινά κλείσαμε την παραγωγή. Ο Τζον και η οικογένειά του βρίσκονται στις σκέψεις και τις προσευχές μας».
ΠΗΓΗ: Usamagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση