GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η εγκυμοσύνη 10χρονης στην Αργεντινή - Συνελήφθη ο θείος της

Η εγκυμοσύνη ενός 10χρονου κοριτσιού στην Αργεντινή, πιθανόν έπειτα από τον βιασμό της από τον θείο της που συνελήφθη σήμερα, συνταράσσ...


Η εγκυμοσύνη ενός 10χρονου κοριτσιού στην Αργεντινή, πιθανόν έπειτα από τον βιασμό της από τον θείο της που συνελήφθη σήμερα, συνταράσσει την κοινή γνώμη στην επαρχία Μεντόσα.
Η 10χρονη, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, παραπονιόταν στη μητέρα της για πόνους στην κοιλιά της. Εκείνη την πήγε στο νοσοκομείο της Μεντόσας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι ήταν έγκυος 32 εβδομάδων (8 μηνών). Το κορίτσι παραμένει υπό νοσηλεία.
«Η ανήλικη δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος. Είναι λίγο παχουλή και δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος 32 εβδομάδων», εξήγησε ο γενικός εισαγγελέας Αλεχάντρο Γκουλέ στο δίκτυο Télévision Mendoza.
Μετά την κατάθεση του κοριτσιού, η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, η Σεσίλια Μπίγκνερτ, διέταξε τη σύλληψη του θείου του παιδιού, ηλικίας 23 ετών, που έμενε για κάποιους μήνες στο σπίτι της οικογένειας. Ο 23χρονος, ο οποίος ενδέχεται να φυλακιστεί για «σεξουαλική κακοποίηση κατ' εξακολούθηση» θα υποβληθεί σε εξετάσεις DNA.
Η άμβλωση απαγορεύεται στην Αργεντινή, παρά μόνο στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού ή θέτει σε κίνδυνο την ζωή της μητέρας.
Εντούτοις, σε αυτήν την υπόθεση, οι εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι δεν είναι δυνατή η άμβλωση εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης. Οι γονείς της 10χρονης θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα αναλάβουν την φροντίδα του μωρού ή θα το δώσουν για υιοθεσία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση