GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Λαμία - Έδωσαν ναρκωτικά σε αγοράκι 18 μηνών

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έγινε χθες το πρωί στο Αυλάκι Στυλίδας με θύμα ένα μωρό 18 μηνών. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χθ...


Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έγινε χθες το πρωί στο Αυλάκι Στυλίδας με θύμα ένα μωρό 18 μηνών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένα μωρό εισήχθη σε ημικωματώδη κατάσταση συνοδευόμενο από την ανήλικη μητέρα του, ηλικίας 17 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Προηγήθηκε έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της και τη μητέρα της, αλλά και έναν 23χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών με τον οποίο συζεί. Εκεί βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα επίμαχα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο που βρίσκονταν όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες, δεν μπορούσε να τις φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε! Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα.

Αυτή τη στιγμή το 18 μηνών αγοράκι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια συνέλαβε τη 17χρονη μητέρα και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένονται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση